Skins Conservatorium hotel Amsterdam
HOTSPOTS, Shoppen

Skins Conservatorium hotel Amsterdam (Alleen maar niche-merken!)

 

Beauty-walhalla.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Skins sinds 2000

Skins werd in 2000 gelanceerd en de visie was duidelijk: alleen parfum-, make-up- en huidverzorgingsmerken die in Nederland nog niet zo bekend waren, maar in het buitenland een iconische status hadden konden een plaatjes veroveren in het assortiment. Inmiddels zijn er elf winkels in Nederland en medio mei van 2014 opende zelfs de eerste buitenlandse Skins Cosmetics in Ibiza-stad.

Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Niche merken bij Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Kenmerkend voor Skins zijn natuurlijk toch wel écht de niche-merken: merken die soms wel een eeuwenoude historie kennen, waarbij gebruik wordt gemaakt van generatie op generatie overgedragen kennis, of ontwikkeld door pas-ontdekte, maar ware natuurtalenten.

Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Shop in shop van Kiehl’s bij Skins in Amsterdam

In deze vestiging van Skins is een kleine ‘shop-in-shop’ van Kiehl’s gevestigd. Door de zeer bijzondere verlichting en de industriële kasten heb je echt een  laboratorium gevoel wanneer je dit bijzondere winkeltje binnenstapt.

kiehls

Fornasetti Profumi

Waanzinnig mooie geurkaarsen van Fornasetti Profumi. Wat een kunstwerkjes. Wel nog even sparen, want er hangt een prijskaartje van € 395 aan.

Diptyque bij Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Het cultmerk Diptyque uit Parijs staat natuurlijk vooral bekend om zijn collectie geraffineerde geuren, waar echt enkele wereldwijde klassiekers tussen zitten, maar er zijn ook zalige producten voor gezicht en lichaam. Dit infused facial water bijvoorbeeld is een echte allerkunner; hij werkt verfrissend en mild reinigend, vochtverzorgend en met het effect van een toner.

Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Kilian bij Skins 

Bijzondere creaties van Kilian. Kilian creëert aan de hand van thema’s; L’oeuvre noir (genot, liefde, pijn), Asian tales (mythes en sages uit Azië), Arabian nights (Oud (agarwood) thema) en In the Garden of Good and Evil (verleiding in het Hof van Eden).

Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Laura Mercier bij Skins Conservatorium hotel Amsterdam

Topvisagiste Laura Mercier, dankt haar faam aan haar wereldberoemde ‘flawless face’ look. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie professionele brushes en prachtige, sprekende cosmetica in toegankelijke kleuren.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Ik ben niet bekend met hun, maar het ziet er goed uit!

  2. roos says:

    ziet eruit als een byzondere winkel, prachtige foto’s, ik voel je genieten! 🙂

  3. Hoog op mijn lijstje om te bezoeken. Ziet er echt prachtig uit.

  4. Coby Willems says:

    Ik weet heel zeker dat je hier hebt genoten. Ziet er prachtig uit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.