Happy you, LIFESTYLE

Originele cadeaus waar je samen wat aan hebt

 

Als je man alles al heeft, zelf geen idee heeft wat hij eigenlijk wil of als hij ‘niets’ voor zijn verjaardag wil hebben.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Cadeaus waar je samen wat aan hebt

Het is niet altijd makkelijk om een cadeau voor Andre te vinden. Een cadeau voor hem kopen wat écht een verrassing is, is sowieso altijd even makkelijk omdat hij zelf zijn games en boeken graag uitzoekt. Voor sommige gelegenheden is een cadeau waar we samen wat aan hebben dan ook een leuk idee. Ik geef je wat inspiratie voor cadeaus waar je samen wat aan hebt!

Iets moois voor in huis

Vinden jullie het allebei leuk om met het huis bezig te zijn, dan is iets moois voor in huis natuurlijk altijd leuk om te geven. Zo gaf ik Andre bijvoorbeeld een keer een mooie klok cadeau, die hangt er nog steeds en zo is dat echt een cadeau waar je samen iets aan hebt. 

Een praktisch cadeau

Inspiratie voor een práktisch cadeau waar je samen wat aan hebt, is er ook genoeg. Mannen die het leuk vinden om te klussen kun je waarschijnlijk erg blij maken met bijvoorbeeld een nieuwe gereedschapskist of een elektrische schroefmachine. Zulke dingen zijn natuurlijk altijd handig om in huis te hebben voor kleine of wat grotere klusjes en op die manier heb je daar samen dus ook echt wat aan. Vinden jullie het leuk om samen te koken, dan is een keukenmachine of een blender een leuk cadeau.

Samen iets doen

Ook kun je elkaar een belevenis cadeau doen. Lekker uit eten ligt natuurlijk erg voor de hand, maar is desalniettemin wel altijd gezellig. Je kan het natuurlijk ook wat origineler aanpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ezelwandeling, een high tea op een rondvaartboot, een dag toeren in een toffe auto, een kook-workshop, een tocht in een kano of een fotoshoot met jullie tweeën.

Een mooie foto

En heeft jullie fotoshoot mooie resulaten opgeleverd? Hoe leuk is het dan om iets bijzonders met jullie favoriete foto te doen? Je hebt tegenwoordig tal van mogelijkheden om iets origineels met je foto te doen. Zo kun je je foto bijvoorbeeld laten afrdruken op hout, canvas, een textielposter of aluminium. Je kan er zelfs behang of een deurposter van laten maken! Een ander leuk idee is natuurlijk ook om een mooi boek of magazine met jullie favoriete foto’s af te laten drukken. 

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.