messing-sidetable-westwing-now
Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Binnenkijken in onze badkamer | messing sidetable van Westwingnow

Lege wand in je badkamer? Overweeg eens een sidetable op deze plek! Ik koos een messing sidetable van Westwingnow en ik laat zien hoe ik die gestyled heb.

messing sidetable westwing now

Een lege wand in de badkamer

Vorig jaar zomer lieten wij onze badkamer verbouwen. Nog elke dag ben ik blij met het resultaat. Het wandje achterin onze badkamer bleef echter leeg. Ik had van alles in mijn hoofd hiervoor; een rond tafeltje of een bankje misschien? Of een grote plant die dan op de grond zou kunnen staan? Het lukte me sowieso al niet om deze dingen te vinden in de stijl die ik mooi bij de rest van de badkamer vond passen. Tot ik opeens een ingeving kreeg! Waarom zou ik voor iets ‘kleins’ gaan, terwijl er een heel wandje om te vullen was? Ik zou voor een sidetable gaan. Een messing sidetable natuurlijk! De missie kon van start gaan.

messing sidetable westwing now

Messing sidetable ‘Nola’ van Westwing now

Uitiendelijk is het deze messing sidetable geworden. Het is model ‘Nola’ van Westwingnow. Deze sidetable is 120 cm. breed en 80 cm. hoog. Zoals je ziet is de maat echt perfect voor op deze plek in de badkamer. Het meubel vult de lege wand goed op, zonder dat het geheel er opgepropt uitziet. Bovenop ligt een glasplaat. Ik vind dat deze glasplaat nog eens extra schwung aan het geheel geeft.

messing sidetable westwing now

De styling van de messing sidetable

De sidetable was echt in de eerste plaats bedoeld om de badkamer gezellig(er) te maken. Voorheen had ik mijn ‘mooie’ cosmetica op de ombouw van het toilet staan. Al die spulletjes heb ik nu verhuisd naar de sidetable. De rest van onze cosmetica ligt nog steeds netjes opgeborgen in de badkamerla.

Groene marmer dienbladen Westwingnow | Print met vlinder Liljebergs | Print met libelle Desenio | Fotolijsten Ikea | Delft blauw potje van de rommelmarkt

Wat vind jij ervan? Een sidetable op de badkamer?

17 Comments

 1. Wauw, wat een prachtige sidetable! Heel erg chic en stijlvol! Ik heb deze volgens mij ook weleens op Westwing zien staan en vind hem prachtig. Je hebt hem ook heel erg mooi gestyled.

  1. Christiana says:

   Dankjewel Romy! Ik heb hem inderdaad nog niet zo lang, dus hij is nog steeds bij Westwingnow te koop;-)

 2. Ilona says:

  Prachtig gestyled heel chic. Zou zelf wel iets van een marmeren sidetable willen hebben maar dan moet eerst het bad eruit en dat schijnt niet zomaar te kunnen i.v.m. afvoer. Er blijft altijd iets te wensen over maar eerst maar “even” de crisis voorbij 🙂 Fijne dag!

  1. Christiana says:

   Ik kan me voorstellen dat daar wat werk bij komt kijken, als het bad er uit moet! Maar inderdaad, eerst maar eens rustiger tijden afwachten;-)

 3. Heel tof dit! Het ziet er echt zo luxe uit.

 4. Ziet er goed en classy uit zeg wauw.. je hebt weer een uniek stuk in je huis!

  1. Christiana says:

   Ja, bijzonder hè? Ik ben er erg blij mee en ik zet er steeds iets anders op, haha;-)

 5. Een hele mooie sidetable. Als ik er plek voor had, wilde ik ook wel zoiets, maar wij hebben de wasmachine en droger in de badkamer staan.

  1. Christiana says:

   Ah dat is jammer! Maar soms is het niet anders als je er nergens anders in huis plek voor hebt:-(

 6. Super super super gaaf! Ik had hem al gezien op Instagram, maar hoe meer foto’s hoe beter! Het staat inderdaad perfect qua grootte.

  1. Christiana says:

   Ah, dankjewel Iris, voor je leuke reactie! Ik heb dat altijd precies zo! Als ik online iets zie wat ik mooi vind (een interieur of een outfit of zo) dan wil ik er ook het liefst zoveel mogelijk foto’s van zien, vanuit allerlei verschillende hoeken haha;-)

 7. Wederom echt een prachtige ruimte en de sidetable is super vet!

 8. Ik vind ’em heel mooi en ook prachtig gestyled. Ik zou er zelf helaas in onze badkamer geen ruimte voor hebben.

  1. Christiana says:

   Ondanks dat onze badkamer niet heel groot is, hebben we hier inderdaad toch maar mooi geluk mee! In de badkamer in ons oude huis had zoiets ook niet gepast;-)

 9. Zelfs dit weet je weer prachtig te steilen! Echt zo onwijs mooi en wat goed bedacht om er zoiets neer te zetten. Die glasplaat maakt het inderdaad wel af, omdat je er ook nog leuke dingen op hebt gezet.

  1. Christiana says:

   Klopt! Ik kies vaak mooi boven praktisch, maar deze messing sidetable heeft het voor de verandering eens allebei, haha;-)

 10. Wat een prachtig tafeltje!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.