marmer-aanrechtblad-mooi-houden
Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Dít zijn de gaafste design dienbladen van Misterdesign

Ik heb dus iets met dienbladen. Dit zijn de mooiste design dienbladen van MisterDesign.

De mooiste design dienbladen van MisterDesign

André heeft standaard een opgetrokken wenkbrauw moment als ik in de winkel (alweer) jubelend bij een dienblad sta of wanneer er (alweer) een pakje met de post wordt bezorgd met daarin…juist, een dienblad. Mijn motto is echter: je kunt nóóit genoeg dienbladen hebben. Ik laat je dus mijn favoriete design dienbladen van Misterdesign zien.

HAY Marble tray € 145

Ik wist het jaren geleden al; marmer wordt het helemaal. En inderdaad; anno nu zie je o-ve-ral marmer en ik vind het ongelooflijk chique staan in huis. Het is ook vrijwel overal mee te combineren. Dit is dan ook veruit mijn favoriete dienblad. Ik bewaarde er eerst mijn parfums op, maar momenteel pronkt hij in de keuken met theekoppen erop. Hoewel je ook erg veel marmerlook ziet in de winkels (wat ik dus overigens echt verafschuw), is dit dienblad dus uiteraard van écht marmer, en dat voel je goed, want het dienblad is erg zwaar! HAY heeft trouwens ook nog een rechthoekige variant. Rechthoekige dienbladen vind ik bijvoorbeeld leuk om in de keuken bij de kraan neer te zetten met een handzeepje en een handlotion erop.

Notre monde half-moon chevron dienblad € 92

Waar het dienblad van HAY vooral straalt door eenvoud, is dit ontwerp van Dawn Sweitzer wel heel speciaal. Dit dienblad bestaat namelijk uit twee losse delen waardoor dit dienblad niet alleen functioneel is, maar echt een waar kunstobject in je interieur. Het gaat om een ontwerp vervaardigd uit met met de hand beschilderd glas, dat vervolgens bewerkt is met bladgoud. Chique toch?

design dienbladen van MisterDesign

Tom Dixon form square dienblad € 187

Dit Form square dienblad van Tom Dixon mag dan een weinig originele naam gekregen hebben, het design is des te bijzonderder. Dit design dienblad is ontworpen uit een massieve plaat messing en heeft een zogenaamde getrapte rand. Alleen al mooi om neer te zetten!

design dienbladen van MisterDesign

Notre monde Frost dienblad € 117

Dit dienblad is heel functioneel door de handvaten, maar net als zijn voorgangers een super mooie eyecatcher in je interieur. Het is een ontwerp uit de Mystic gold serie van design merk Notre monde en de spiegelplaat heeft een speciale behandeling gekregen. Tijdens de productie in Indonesië hebben de designers het glas namelijk op een speciale manier versneld laten verouderen en hierdoor is een ietwat mystieke look ontstaan.

design dienbladen van MisterDesign

Kartell Jelly dienblad € 90

Hoe tof is dit dienblad? De jelly designs van Kartell zijn met recht origineel te noemen doordat het nét lijkt alsof ze van gelei gemaakt zijn. Ik kende bijvoorbeeld al de Jelly vazen en de Jelly drinkglazen van Kartell, maar nu ontdekte ik dus ook dit dienblad. Niet alleen verkrijgbaar in transparant, maar ook in de kleuren roze, groen, blauw, geel en fumé.

design dienbladen van MisterDesign


Welke van deze design dienbladen van MisterDesign vind jij het mooist?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar fotografie, fotografie beeld 1. Overige beelden, eigendom van MisterDesign. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

7 Comments

 1. Wauw, prachtige dienbladen! De marmeren is super gaaf!

 2. Er zitten prachtige dienbladen tussen! Ik vind dat marmer ook wel wat hebben en houd sowieso wel van chique dienbladen die een echte blikvanger zijn op een kastje of tafel. Ik zoek eigenlijk nog een mooi wit en groot dienblad om voor blogfoto’s te gebruiken, maar ben daar tot nu toe nog niet voor geslaagd 😉 Leuk om jouw enthousiasme over marmer te lezen! Het spat alleen al van je artikel af – zo leuk!

 3. Marmer vind ik ook zo mooi, het is een natuurlijk materiaal en zo een sterk. Het is dan ook meer een dienblad om op een vaste plek neer te zetten, als je ermee gaat rondlopen kweek je vast spierballen.
  Kartell Jelly vind ik ook heel bijzonder, ik snap wat je bedoeld met het jelly idee, leuk! (ik maak soms wel eens van die jelly toetjes voor mijzelf van poeder en water, mijn moeder maakte die vroeger vaak…Een stukje nostalgie voor mij)

 4. Het marmer dienblad vind ik zo mooi, maar tegelijkertijd ook zo duur. Wat een prachtige foto van jou trouwens, moet het even zeggen. Ook al is de foto van een afstandje genomen, het is duidelijk te zien dat je prachtig opgemaakt bent. Je ziet er super mooi uit!

  1. Christiana says:

   Super lief Deb! Ik wilde mijn site dit jaar echt gaan upgraden en ga meer met fashion doen. Daarvoor werk ik samen met een fotografe en zij heeft daarnaast ook een hele serie ‘binnenfoto’s’ , die trouwens niet perse iets met fashion te maken hebben, gemaakt! Waaronder deze dus;-) Je zult er de komende tijd nog wel mee voorbij zien komen. Ik ben er zelf ook heel erg blij mee!

 5. Wauw dat marmeren dienblad ziet er super uit zeg! ik kan niet wachten om dit soort objecten allemaal te kopen! Nog even wachten tot we een huisje scoren.

 6. Wow, prachtige dienbladen zeg! Goede tip! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.