Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Dit zijn de leukste design kussens voor het najaar

 

Fall upgrade.

Kussens. Ze kunnen mij niet kleurrijk genoeg zijn. Het zijn de perfecte accessoires om op een super makkelijke manier sfeer te creëren en kleur in huis te brengen. En het leukste is natuurlijk het combineren van verschillende prints en stijlen. Dit zijn mijn favorieten van Misterdesign!

Ferm Living Salon Kussen Flower € 89

Dit kussen van Ferm living is geinspireerd op de stijl van de klassieke Franse salons. Deze serie is dus perfect wanneer je ook wel wat glamour in je interieur wilt.

Ferm Living Salon Kussen Mosaic € 89

Eveneens zo’n super stijlvol exemplaar uit de salon serie van Ferm living. Geometrische prints als deze blijven gaaf in je interieur. Wat dit kussen net even extra bijzonder maakt is het feit dat de geometrische figuurtjes niet allemaal hetzelfde zijn. Hierdoor heeft ontwerpster Trine Andersen een heel speels geheel gecreëerd. Het subtiele randje rondom het kussen geeft het kussen tegelijkertijd een chique touch.

HAY Dot Cushion 1 Knoop Velours Kussen € 79

En tussen al die kussens met prints mag natuurlijk ook best een effen exemplaar staan. Kies er dan wel één van een mooi materiaal. Deze van HAY bijvoorbeeld is gemaakt van velours, en dan ook nog eens in zo’n chique en tijdloze donkerblauwe kleur.

Ferm Living Spotted Kussen Blauw € 40,50

Een kussen met een wat speelsere print dan de voorgangers, maar desalniettemin super stijlvol, én natuurlijk geweldig om met andere prints te combineren. Ferm living is hét designmerk bij uitstek dat gebruik maakt van veel verschillende kleuren en prints, die perfect onderling te mixen en matchen zijn, bekijk dit artikel maar eens. Zelf heb ik natuurlijk veel blauw in huis, en wanneer je je ‘houdt’ aan een kleurenpallet van twee of drie kleuren, kunnen verschillende tinten blauw heel mooi samen gaan. In feite is dit combineren van verschillende tinten hier al gedaan; de blauwe details staan in mooi contrast met het pastelblauwe van de achtergrond, maar kom tegelijkertijd weer subtiel terug in het randje. Een extra tip trouwens als je bij Misterdesign online op kussenjacht gaat; heel veel kussens zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, zo ook de kussens in deze serie. Klik dus vooral even op de betreffende kussens om ze in alle kleuren en prints te zien!

Louis de Poortere Vintage Rectangular Kussen € 82

Louis de Poortere ken je inmiddels wellicht al van hun schitterende vloerkleden, maar het merk voert dus ook kussens. Dit patroon is gebaseerd op de prints van de klassieke vloerkleden, en zo complementeren deze twee items elkaar dus perfect in je interieur. Net als het geval is met de kleden, zijn de prints van Louis de Poortere vrij klassiek, terwijl er gebruik wordt gemaakt van heel frisse en moderne kleuren, die in elke interieurstijl zullen passen. Het kussen lijkt azuurblauw, maar wanneer je goed kijkt, zie je dat er een zeer subtiele pastelroze toets doorheen zit. Prachtig dus om te combineren met andere roze tinten.

Welk kussen zou goed in jouw interieur passen?

© ByChristiana tekst. All rights reserved. Beelden eigendom van Misterdesign. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

2 Comments

  1. Mooie kussens! Ik zou ook wel eens voor nieuwe kussens willen gaan. Heb al jaren dezelfde creme kleurige kussens. Ik vind het lastig om te combineren met onze bakstenen rode bank en speel qua kleur dan ook op safe. Toch denk ik dat groene kussens of met een botanisch printje er best leuk op zouden staan alleen moet ik er echt een keer tegenaan lopen.

  2. Leuke patroontjes zijn ze. Ik moet niet meer kussens kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.