ferm living plantenstandaard
Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Ferm living plantenstandaard, zet je plant eens op een voetstuk!

 

Botanisch was natuurlijk wel de trend der trends dit jaar, en als je je botanische vriendinnen dan óók nog op deze Ferm living plantenstandaard zet, dan ben je pas écht goed bezig.

Ferm living plantenstandaard

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Opeens waren ze daar. Plantenstandaards. Alsof ze er eigenlijk altijd al geweest waren. En dat heb ik dus altijd met trends. Dan zie je ze plotseling overal en dan ga je toch denken: ‘Waar waren we dan voor deze trend?’ Ik bedoel, wat zetten we vroeger dan in huis? Op een bepaald moment ergens in 2016 ging ik dus opeens allemaal planten kopen. Planten in de badkamer, planten in de keuken, en ja, zelfs op het toilet heb ik nu een plant staan. Op de WC! Maar ja, koop je planten, dan moet je die wel ergens in kwijt natuurlijk. Omdat ik dit jaar helemaal into het goud ben, wilde ik dus een gouden plantenpot. Kon je een jaar geleden dus nérgens vinden hier in Nederland. Gelukkig weten ze nu beter en heeft een beetje winkel tegenwoordig best wel het een en ander aan goud in de collectie. Dus de potjes, dié had ik op een gegeven moment wel. En toen kwam de zoektocht naar een plantenstandaard. Want planten moeten anno 2016 de lucht in. Als je dus on trend wilt zijn.

Je plant op pootjes

En deze plantenstandaard van Ferm living hééft het gewoon allemaal. Sterker nog, dit zijn eigenlijk gewoon drie trends tegelijk! Want naast de gouden bloempot (check), heeft de bloempot ook nog eens een hexagonale vorm (check) en staat hij dus op pootjes (check). Met design woonaccessoires als deze geef je je interieur super snel een groen twistje. En combineren is ook geen kunt, want Scandinavisch design zoals de mooie ontwerpen van Trine Andersen, die voor Ferm Living al zo’n zeshonderd ontwerpen verder is, passen in elk interieur.

© ByChristiana tekst. All rights reserverd. Beelden eigendom van Mister Design. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.