Doe eens wat anders met je foto’s! Ik geef je 3 inspirerende ideeën om foto’s in je interieur te stylen. En het kan natuurlijk met alle soorten foto’s!

Foto’s in je interieur stylen

Toen wij de foto’s van onze Nederlandse bruiloft binnen kregen, kon ik niet wachten om daar mee aan de slag te gaan. Een boek met foto’s afdrukken is natuurlijk leuk, maar zoiets verdwijnt al gauw in de kast, en van foto’s aan de muur kun je natuurlijk iedere dag genieten! Ik zeg trouwens ‘foto’s aan de muur’, maar je kunt natuurlijk ook ándere dingen met je (trouw)foto’s doen.

Je foto op canvas

In onze slaapkamer hangt een foto op canvas. Ik heb inmiddels meerdere foto’s op canvas en ik vind dat materiaal heel mooi bij de sfeer in ons huis passen. Je kunt je canvas in eindeloos veel maten laten afdrukken, dit is er één van 50 bij 70 cm.

Je foto op textielposter

Een foto op textielposter is ook weer eens wat anders dan ‘gewoon’ een foto inlijsten. Net zoals het geval is met een foto op canvas kun je je foto op textielposter zo groot (of klein) laten afdrukken als je maar wilt. De naam zegt het in feite al, maar je foto wordt dus afgedrukt op textiel. Ik vind dat zelf wel een beetje lijken op op het idee dat je ook met canvas hebt, maar dit is dan echt een dunne poster.

Je foto onder een stolp

Een ander leuk idee is om je foto(‘s) onder een stolp te plaatsen. Stolpen kun je tegenwoordig in alle soorten en maten vinden. Ik heb zelf gekozen voor drie identieke stolpen, maar het lijkt me ook leuk om een mix te maken. Ik heb gekozen voor de BEGÅVNING stolp van Ikea, en dan het grootste formaat van 26 cm. Er is ook een kleinere variant verkrijgbaar, maar zelf vond ik dat nogal ‘ielig’ worden. Hierin zitten foto’s van een 13 bij 18 formaat. Bij Kruidvat (en vast en zeker ook op andere plekken) kun je dit formaat foto’s af laten drukken met een witte rand. Zelf vond ik dat echt een mooie toevoeging. Zoals je ziet past dit formaat perfect onder deze stolp, doordat de zijkanten van de foto iets met de ronding van het glas meegevouwen worden, blijft je foto ook perfect staan.

HEB JIJ VEEL FOTO’S IN JE INTERIEUR?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved.

4 Comments

  1. Foto’s onder een stolp, wat een creatief idee is dat! Ik zie vaak van die stolpen in de winkel met een (nep) cactus ofzo en ben dan vaak bang dat het iets is wat leuk in de winkel staat maar weer niet bij mij. (Heb ik overigens met veel spullen)
    Zo een setje naast elkaar is natuurlijk veel leuker.
    Ik barst werkelijk van de foto’s op papier, leuk idee!

  2. Het idee met de stolp vind ik wel een leuk idee, nooit aan gedacht!

  3. Oh dat idee met de stolpen vind ik echt heel leuk! ♥

  4. Foto’s onder een stolp, wat een gouden idee! Het staat super leuk. Eens kijken of ik er hier ook iets mee kan. De foto’s met een wit randje staan er super mooi in. Geeft een beetje een vintage effect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.