Louis de Poortere vloerkleed
INTERIEUR, Wooninspiratie

Mini hal make-over met een Louis de Poortere vloerkleed

Extra leuk thuiskomen is het nu, na de mini make-over van onze hal met nieuw behang én dit toffe Louis de Poortere vloerkleed!

Geen saaie, witte muur meer!

Het tropische behang in de hal hebben wij al weer even, echter, het zat tot een paar weken geleden op één wand. Toentertijd was ik een beetje huiverig dat het te druk zou worden en hadden we de rest van de hal dus wit gelaten, maar ik begon me steeds meer te storen aan die ontzéttend saaie, witte, kale wand. Zoals je kunt zien, is onze muur in de hal niet langer ontzéttend saai, wit en kaal!

BN wallcoverings behang

Zoals je wel weet ben ik groot fan van behang. Met behang creëer je namelijk heel snel een totáál andere sfeer in een ruimte. Hoewel ik dus in het begin ‘bang’ was dat deze print op alle muren te druk zou zijn in onze kleine hal, kwamen we er al gauw achter dat we hiermee juist het tegendeel bereikten! Ik had op een bepaald moment alles in huis liggen en toen ik op een zekere zaterdag terug kwam van mijn werk, had André als verrassing zowel al behangen als de nieuwe messing kapstok op gehangen, en ik wist serieus niet wat ik zag! De hal leek plotseling optisch veel ruimer. Bizar gewoon!

Meer opbergruimte

Het kastje wat je ziet is ‘officieel’ een nachtkastje van Ikea. Ik kom altijd graag bij Ikea voor basic meubels zoals deze, en zodra je er dan een ander deurknopje op doet, heb je gewoon een super tof geheel.

Louis de Poortere vloerkleed

Net zoals het geval is met behang, creëer je ook met design woonaccessoires zoals een vloerkleed direct heel veel sfeer in een ruimte. Het leuke van design vloerkleden van dit formaat is dat je ze heel makkelijk verplaatst als je daar eens zin in hebt. (En ja, ik heb daar dus nogal vaak zin in). De afmetingen van het vloerkleed zijn 60 bij 90 cm., maar Louis de Poortere heeft vloerkleden in maar liefst negen verschillende afmetingen. Dat niet alleen, ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor het Louis de Poortere Fading world medallion grey turquoise vloerkleed.

Mix en match

Zoals je weet heb ik in alle ruimtes van ons huis veel met zowel blauw als groen gewerkt, en ik heb dus bewust voor een kleur gekozen die in alle ruimtes van ons huis mooi zouden staan. En het leukste is; dit vloerkleed van Louis de Poortere staat ook écht prachtig in alle ruimtes van ons huis. De kleur matcht enorm goed bij onze donkerblauwe gordijnen in de slaapkamer, maar óók bij het blauwe behang in onze woonkamer. Ik vond de combinatie van het blauw hier dus ook verrassend leuk met het groen uit het behang. Wat ik vooral zo speciaal vind aan het vloerkleed, is dat er in feite verschillende stijlen in verwerkt zijn; zo is het patroon natuurlijk behoorlijk klassiek, maar tegelijkertijd is de kleur heel fris en modern. Het mixen van stijlen, kleuren en patronen is iets dat ik ongelooflijk leuk vind om te doen in huis, en je ziet hoe goed de nostalgische print van het vloerkleed kan in combinatie met het super moderne behang. De prijs van het vloerkleed is € 69.

WAT VIND JIJ VAN DIT LOUIS DE POORTERE VLOERKLEED? HEB JIJ EEN VLOERKLEED IN DE HAL?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

6 Comments

  1. Ik vind het geweldig, vooral het behang ben ik verliefd op!

  2. Ik vind het heel leuk staan! Ik zou het ook niet snel op alle muren plakken omdat het mij te druk zou lijken maar het geheel is zojuist heel één geheel en rustig. Mooi!

  3. Echt helemaal top! Wij hadden in de woonkamer fotobehang met rozen aan een muur, heel grote rozen en ik vond het geweldig staan. Het maakte de ruimte ook groter.

  4. Wauw, mooi zeg! Echt een gezellig geheel zo.

  5. Heel mooi patroontje. Het ziet er fris uit

    http://dhini.nl

  6. Het behang vind ik echt helemaal te gek!! Goed dat je de hele hal ermee hebt behangen. Helaas kunnen we hier niet behangen tenzij we de gespagtelputzte muren laten stuken. Vloerkleed staat er ook super mooi bij. Vind het echt knap hoe jij verschillende stijlen mixt, is echt wel een gave.. die ik dus totaal niet bezit 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.