kapstok van Sissyboy
INTERIEUR, Wooninspiratie

Een kleine make-over van de hal met een kapstok van Sissyboy!

Een mini make-over van onze hal. Iets met een messing kapstok van Sissyboy en een bus zwarte spraypaint van de Action. Benieuwd naar het resultaat?

BN wallcoverings behang

Oké, het is met recht een mini make-over, want het statement behang wat onze hal echt ‘onze hal’ maakt, hangt er dus nog, zoals je ziet. Ik ben het nog steeds niet zat! Het is trouwens van BN Wallcovering en we hebben het op alle muren geplakt. We begonnen met één muur, maar uiteindelijk hebben we toch alle muren gedaan en geloof het of niet, maar ondanks de drukke print leek de hal daardoor toch opeens optisch groter.

kapstok van Sissyboy

Zara home ovalen spiegel

Tot zover niets nieuws dus. Bij Zara home zocht ik echter onlangs een nieuwe spiegel. Zoals je weet hebben we vorig jaar al onze deuren vervangen en zwart geverfd en dat zwart, dat smaakte dus naar meer. Ik verving de kleine koperkleurige spiegel dus voor een zwarte variant, die een stuk groter is en dus ook wel een stukje handiger. Hij komt uit de nieuwe collectie van Zara home.

kapstok van Sissyboy

Kapstok van Sissyboy

Zwarte deuren, zwarte spiegel, daar moest natuurlijk eigenlijk ook een zwarte kapstok bij! Nu hebben we onze huidige kapstok van Sissyboy homeland nog helemaal niet zo gek lang, en qua model vind ik hem nog steeds heel erg leuk. Ik besloot dus zelf aan de slag te gaan met de zwarte spraypaint van de Action. En is dat wat? Eh, nee dus, absoluut niet! Ik heb denk ik wel twintig keer moeten sprayen totdat de kleur eindelijk dekte. I shit you not. Nu is de spraypaint van Action dus gelukkig helemaal niet duur met zijn € 1,99, maar ik heb er dus maar liefst twee bussen doorheen gejaagd, en uiteindelijk heb ik dus voor € 3,98 toch een soort van nieuwe kapstok, maar het feit dat de verf zo slecht dekte, dreef me op een bepaald moment een beetje tot wanhoop. Ik ben uiteindelijk toch wel heel erg blij met het resultaat! Het laatste beetje verf heb ik trouwens uiteindelijk nog gebruikt voor twee kandelaars die ik op onze nieuwe eettafel gezet heb.

BN wallcovering behang

SHOP THE LOOK

Behang BN wallcoverings | Kast Ikea | Deurknopjes Zara home | Vloerkleed Louis de Poortere via Mister Design | Kapstok van Sissyboy | Schaaltje met tijgerprint Zara home | Zwarte fotolijst Action | Schoolplaat met vlinder HK living |  Ronde spiegel Zara home

GEBRUIK JIJ WEL EENS SPRAYPAINT?

© ByChristiana, tekst. Love and sugar, fotografie. All rights reserved.

9 Comments

 1. Wat ontzettend mooi zeg, zo stijlvol het behang met zwart gecombineerd!

 2. Wat gaaf zeg, dat behang! En de combinatie van zwart vind ik ook erg mooi. Jammer dat de de sprayverf van Action niet zo’n succes bleek, maar het resultaat is wél heel mooi geworden.

 3. Dit ziet er zo tof uit! Ondanks dat de sprayverf niet helemaal mee werkte, is het eindresultaat wel super x

 4. Leuk dat je ook de hal laat zien. In de meeste huizen, zeker bij ons is dat eigenlijk best wel een niet bepaald spannend vertrek van een huis.
  Ik heb van de action de spray paint in de kleur chroom/zilver. Het blad van onze koffiezetter slijt snel en ik geef hem af en toe een spray-tje en dan ziet ie er weer als nieuw uit. Ideaal!

 5. Wat een gaaf behang, staat echt prachtig! Ik heb laatst spraypaint gebruikt voor een kastje onder de platenspeler, dat dekte gelukkig erg snel.

 6. Had je vooraf wel alles goed ontvet? Daar denk ik dan weer aan, want zelf heb ik er nooit problemen mee! Schuur het lichtjes op of was het met azijn.

  1. Christiana says:

   Dat is wel een goede van jou Sonja, ik had het inderdaad niet ontvet. Aan de andere kant doe ik dat eigenlijk nooit voor ik spraypaint gebruik en met andere spraypaints die ik geprobeerd heb (bijvoorbeeld een van Hornbach) was de dekking wel goed. Maar ja, gelukkig is het resultaat wel mooi geworden;-)

 7. Dat ziet er heel gezellig uit. Toffe combinatie met het behang!

 8. Wat een ramp die spray van de Action! Maar het resultaat ziet er wel heel goed uit, dus hopelijk is al de moeite niet voor niets geweest 😂 Ik vind je behang trouwens echt ge-wel-dig. In combinatie met het mat zwart is het echt een hemelse hal. Heerlijk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.