Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Met deze design woonaccessoires haal je de lente in huis

Hoewel ik nog niet stuíter van enthousiasme wanneer ik naar buiten kijk, ís het natuurlijk wel al officieel lente. Maar is jouw huis al spring-proof?

Lente-gevoel in huis

En het is niet dat ik nu echt een excuus nódig heb om een plekje, of gewoon een hele kamer, in ons huis een make-over te geven, maar wanneer is het nu meer geoorloofd dan met de wisseling van seizoenen? Juist! Daarom de leukste woonaccessoires van Mister design waarmee je het lente-gevoel naar binnen haalt.

Ferm living plant stand € 36

Nóg leuker is het om je plant op pootjes te zetten! Bovenstaande bloempot is qua formaat ook nog eens helemaal matchy matchy. Maar zo’n plant stand mag dan een ‘plant stand’ heten, ik zag hem laatst ook eens ergens met een windlicht erin, en dat zag er ook geweldig uit!

Cole & Son Flamingos Behang € 124

Als je hiérvan geen instant summer vibes krijgt, dan weet ik het niet meer hoor! Niet alleen de flamingo print van dit Cole & Son behang vind ik helemaal het einde, ook de combinatie van kleuren vind ik waanzinnig mooi.

Muuto silent vaas € 49

Hoewel het mij wat interieur betreft meestal niet ‘bijzonder’ of ‘anders’ genoeg kan zijn, straalt deze Muuto vaas wat mij betreft echt door eenvoud. Een super klassiek en tijdloos model voor je mooiste bloemetjes. Ook verkrijgbaar in het roze.

Muuto Ripple Throw Deken € 99

Hoewel je bij spring-vibes wellicht niet in de eerste plaats aan een dekentje denkt, vind ik dit soort kleedjes toch meer dan ideaal. Zó warm is het momenteel nog niet, en wat is er ‘s avonds nu fijner dan tegen je lief aan te kruipen op de bank? Onder een stijlvol dekentje, dat dan weer wel. Ik heb dit dekentje van Muuto uitgekozen vanwege de prachtige frisse kleur maar ook omdat hij dankzij een heel bijzondere weeftechniek súper zacht moet aanvoelen. Ook lekker om hem, als het straks echt zomer is, mee te nemen naar de tuin op een mooie zomeravond. En als hij niet ‘in gebruik’ is, laat je hem gewoon over de bank hangen. Staat hartstikke mooi.

Welk item spreekt jou aan? Is jouw huis al ‘spring-proof’?

© ByChristiana tekst. All rights reserved. Beelden eigendom van Mister design. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

3 Comments

  1. Dat behang vind ik prachtig, en ik wil binnenkort ook andere kussens op de bank. Vaak koop ik iets omdat het niet duur is maar daarna heb ik vaak wel een beetje spijt. Dan past het niet zo mooi qua kleur of vorm.

  2. Oi, die bloempot op pootjes vind ik wel heel erg mooi. Zou ook mooi staan in mijn woonkamer.

  3. Ik zal binnenkort ook eens een interieur update doen, ik heb de afgelopen maanden best wat dingen aangepast in mijn huis dus ja ik ben klaar voor de lente 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.