groene gordijnen van Veneta
Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Onze nieuwe groene gordijnen van Veneta.com (Met hoge WOW-factor!)

 

Groen is dé kleur voor je interieur die altijd kan. Groen past namelijk overal bij en dat is ook de reden dat ik ging voor groene gordijnen van Veneta!

groene gordijnen van Veneta

Wow-effect in je interieur

Het zal waarschijnlijk geen verrassing meer voor je zijn, maar ik hou wel van een beetje kleur in mijn interieur. En niet alleen dat, ik zoek graag meubels en accessoires met een (vrij hoge) wow-factor uit. Onze blauwe gecapitonneerde bank bijvoorbeeld is echt zo’n wow-item. Qua model en afmetingen was dit exact wat we in gedachten hadden. Nee, laat ik eerlijk zijn, wat ík in gedachten had. Over het algemeen genomen is die lieve man van mij gelukkig helemaal niet moeilijk wanneer het om ons interieur gaat, en laat hij mij meestal mijn gang gaan. We overleggen trouwens wel altijd alles hoor. Ik zou me er absoluut niet fijn bij voelen om grote (of dure) items zonder overleggen aan te schaffen. Maar goed, die bank dus. We twijfelden dus over twee kleuren; smaragdgroen of koningsblauw. Uiteindelijk is het dus, obviously, een blauwe bank geworden, maar nu heb ik dan toch iets prachtigs in smaragdgroen aan onze woonkamer toe kunnen voegen, namelijk nieuwe smaragdgroene gordijnen!

Groene gordijnen van Veneta.com

Over de kleur van onze nieuwe gordijnen in de woonkamer hoefde ik eigenlijk geen seconde na te denken. Ze moesten groen worden, smaragdgroen om precies te zijn. Net zoals de koningsblauwe kleur van onze bank vind ik smaragdgroen eindeloos chique en luxe staan in een interieur.

groene gordijnen van Veneta

Groen in je interieur

Ben je nu ‘bang’ voor de kleur groen in je huis? Ik las ooit ergens een quote van een interior designer die vertelde dat van álle kleuren die je maar bedenken kunt, de kleur groen het meest makkelijk is om te combineren en waar je eigenlijk nooit ‘fout’ mee kunt gaan. ‘Want’, vertelde zij, ‘kijk maar eens om je heen in de natuur. In de natuur is natuurlijk heel veel groen, en heb je ooit wel eens een plant, een bloem of een dier gezien die niet prachtig in dat geheel past?’ Kijk, dat bedoel ik nou!

Kleurstalen bestellen via Veneta.com

Ik heb gekozen voor velours gordijnen in de kleur Emerald. Wanneer je zelf nieuwe gordijnen wilt, kun je gratis stalen bestellen via Veneta.com. Deze heb je dan de volgende dag in huis, mits op een werkdag bestelt. Ik heb zelf natuurlijk ook eerst stalen besteld, want een kleur uitzoeken vanaf je scherm is eigenlijk niet te doen. Met kleurstalen kun je kijken of de kleur in werkelijkheid echt is wat je ervan verwacht had, maar je kunt kleurstalen natuurlijk ook naast andere kleuren in je interieur houden, of naast behang of bij je vloer. In alle opzichten is het bestellen van gratis kleurstalen via Veneta.com dus aan te raden.

Ik had mijn groene gordijnen van Veneta al binnen twee weken in huis!

We hebben de maten verder zelf doorgegeven en nog geen twee weken later hadden we de gordijnen al in huis! Ze worden door Veneta. com keurig netjes in een grote, platte doos verzonden, direct klaar om opgehangen te worden.

groene gordijnen van Veneta

De meetverzekering van Veneta.com

Ik was stiekem natuurlijk ook wel een beetje opgelucht toen ik zag dat de maten die wij zelf doorgegeven hadden, helemaal goed waren. Stel je voor dat je een meet-fout(je) maakt en dat de gordijnen bijvoorbeeld te lang, of nog erger, te kort zijn, of bijvoorbeeld niet helemaal goed sluiten! Gelukkig heeft Veneta.com daarvoor een meetverzekering. Dit houdt in dat als je zelf verkeerd meet, zij gratis nieuwe (passende!) raamdecoratie leveren.

groene gordijnen van Veneta

Hoe blij ben ik met onze nieuwe groene gordijnen van Veneta?

Ja, eindeloos blij! Ik heb de doos met kloppend hart uitgepakt en zodra ik het eerste glimpje van de kleur opving wist ik het: Dit zijn ze gewoon! Ik vind onze nieuwe groene gordijnen eindeloos mooi, zowel de stof zelf als de kleur. Net als onze blauwe bank hebben deze gordijnen die heerlijk hoge wow-factor, maar zonder dat het geheel overwhelming wordt.

Wat vind jij van onze nieuwe gordijnen van Veneta.com? Welke kleur hebben jouw gordijnen?

© ByChristiana, fotografie en tekst. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

9 Comments

 1. Absoluut een WoW factor hebben jouw nieuwe gordijnen…! Weet je dat wij ook groene velours gordijnen hebben gehad in ons oude huis? Volgens mij ook exact dezelfde groen tint! Ik zal eens kijken of ik een foto ervan vind, dan zet ik hem een keer in de KeeK op de Week! Het fijne van dit soort gordijnen/ de stof, is dat ze ook de kou buiten houden en in de zomer de hitte. En wat een slim gegeven, in de natuur verveeld groen natuurlijk ook nooit.
  Die bank, wat een eye-catcher is het toch. Ik vind jouw interieur echt een plaatje uit een magazine, het klopt gewoon allemaal.
  Mocht je ooit de boel weer veranderen…Tweedehands spullen zijn altijd welkom, hihi. Al kan ik mij niet voorstellen dat je dat op korte termijn zal doen. Het is echt perfect zo!

 2. Wat zijn de gordijnen prachtig! Een heel mooie, luxe stof en een prachtige kleur ook! Ik kan me voorstellen dat je daar enorm blij mee bent. Ik vind de combinatie van donkerblauw en smaragdgroen trouwens ook verrassend mooi 🙂 Ik ga nu meteen even bij Veneta kijken tussen de gordijnen, want ik zoek nog iets moois voor mijn toekomstige slaapkamer.

 3. Natascha - Beautyopinie says:

  Wat een mooie kleur groen zeg! Ik wil eigenlijk een muur in mijn woonkamer in deze kleur verven want wij hebben nu alles wit. Dat vind ik mooi maar je ziet er wel alles op.

 4. Beauty_By_Bibi says:

  Wauw heel mooi!

 5. Oeh heel mooi inderdaad, maar ik vind je blauwe bank toch net iets mooier. haha!

 6. Sonja Van de Sande says:

  Ik vind ze geweldig mooi! En de combinatie echt gewaagd! Ik heb heel saai gebroken wit…

 7. Wauw, wat een prachtige gordijnen! Staan echt super, echt een chique look en vind de kleur ook geweldig!

 8. Wauw onwijs tof, ik ben ook team groen, love it!

 9. Ik vind ze super mooi! Ik vind het ook een hele warme en luxe kleur groen. Wij hebben beige vouwgordijnen in de huiskamer. Voor mijn dochter’s kamer kocht ik laatst zeegroene overgordijnen staat super leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.