Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

Rivièra Maison Champlain throw

 

Als je me zoekt, dan zit ik onder mijn nieuwe kleedje van Rivièra Maison.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

In feite ben ik een ontzettend saai persoon. Ik doe namelijk niets liever dan onder een kleedje op de bank zitten, kaarsjes aan, boekje of een Netflixje erbij. Liefst mijn lief naast me. Perféct. Nu breng ik mijn dagen natuurlijk niet helemaal compleet op de bank door. Er moet ook gewerkt worden, dat snap je. Maar nu wil ik steeds éxtra vroeg naar huis, en dat heeft allemaal te maken met mijn nieuwe kleedje van Rivièra Maison.

Nieuw kleedje

Bedsupply vroeg mij namelijk laatst of ik wat wilde uitzoeken in hun webshop. Nu vond ik dat natuurlijk heel leuk, maar wij hebben een vrij lastige kleur hoofdboard achter ons bed. Champagne-achtig, maar door de lichtinval neemt hij vaak een heel andere kleur aan. Tel daarbij op dat ik kobaltblauwe gordijnen heb. Je snapt; online een dekbedovertrek uitzoeken durf ik niet aan, té lastig met de kleuren. Toen ik echter aan het rondkijken was in de webshop (vanaf een dekentje op de bank natuurlijk), zag ik dat ze ook plaids en (heel veel!) kussens hadden. En ai, kussens. Ik ben daar zoals je weet héél gevoelig voor en ik heb inmiddels zóveel kussenhoesjes dat ik in feite niet eens meer weet hoéveel, of wélke ik überhaupt heb. Ja, zo erg is het dus. Ik mocht vanzelf dus niet eens naar die kussens kíjken. Een kléédje echter, dat was zeer welkom. Want tot nog toe lag ik onder een afgrijselijk bruin ding met sterren (!), ik zal niet zeggen tot op de draad versleten, maar hij had in ieder geval zijn beste tijd gehad.

Riviera Maison bij Bedsupply

Hoera voor het feit dat Bedsupply Rivièra Maison verkoopt. Hun collectie Rivièra Maison beperkt zich uiteraard op dekbedovertrekken, spreien en kussens. Al het textiel voor in je slaapkamer dus. Ik was direct helemaal wég van deze Rivièra Maison Champlain Throw in een mintgroene kleur. Hij heeft namelijk preciés die twee tinten die voor ons vrij aanwezig zijn in de woonkamer: het mintgroen uit de gordijnen en het blauw uit ons vloerkleed. Ik vond het echt reuze spannend toen hij bezorgd werd, want stel je nu eens voor dat de kleuren écht helemaal matchy matchy waren…

Rivièra Maison Champlain Throw

En zoals je ziet, werd ik absoluut niet teleurgesteld! Wát een perfecte match in de woonkamer, ja toch? Ik ben er zo ongelofelijk blij mee! Normaal gesproken probeer ik items die nog op de foto moeten nog niet te gebruiken. Ik ken mezelf inmiddels heel goed, en ik zag dat arme kleedje al helemaal onder de Cote D’Or, of met een beker thee eroverheen. Maar ik ben er heel zuinig op geweest en heb er, sinds hij binnenkwam, bijna dagelijks lekker opgekruld onder gezeten, en er (nog) geen énkele vlek op gemaakt. #trotsopmezelf. Het is een heerlijk zacht kleedje en…it’s so fluffy!!! Dat komt omdat hij gemaakt is van mohair. Hij is 130 bij 70 cm. lang. Dat is echt erg groot, ik zou hem dus ook op bed kunnen leggen. De prijs van de Rivièra Maison Champlain throw is € 79,95.

Herfstgroen

Ik koop bijna elke week wel iets leuks (groens) voor op de salontafel, zodat ik vanaf de bank een beetje een leuk uitzicht heb. Nu heb ik mooie lila rozen staan en eucalyptus. Dat laatste is wat mij betreft écht de ultieme budget-tip om je interieur herfst-proof te maken. Je kunt de takken meestal los kopen bij het tuincentrum, maar déze komen gewoon van de supermarkt. In het bosje zaten drie grote takken voor nog geen twee euro. Eucalyptus is ook ongelooflijk sterk, die takken kunnen zeker twee volle weken blijven staan, en ze zijn ook niet onder de indruk van verwarming die aan en uit gaat. Op de slaapkamer heb ik wat losse roosjes met een enkel takje eucalyptus staan en dat is ook erg sfeervol.

Wat vind jij van het geheel? Ben jij graag thuis of ga je ‘s avonds liever uit?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

10 Comments

 1. Ik vind cocoonen op de bank ook heerlijk! Er komt in de avonden sowieso weinig van mij uit want ik heb het meestal dan wel gehad na de drukke dag. Wat heb jij het sfeervol ingericht. Kun je ook eens bij mij komen?:) Je nieuwe kleed/plaid vind ik prachtig. Een tijdloze sfeermaker!

 2. VWillemse says:

  Ik vind de kleur meer dan prachtig, alles trouwens het patroon en mohair voelt altijd zo comfy aan.
  Het is wat duurder dan z’on fleece lapje maar deze kan je dan ook mooi in het zicht laten liggen ook als deze even niet gebruikt word.
  Zou er zo verliefd op kunnen worden.

 3. Prachtig kleedje en lekker knus! Ik ben echt een huismus en toen ik wat ouder werd vond ik mijzelf maar saai worden, nooit meer uitgaan… Nu vind ik het heerlijk om thuis te blijven!

 4. Wauw, wat staat dat allemaal mooi bij elkaar! Je woonkamer ziet er zo leuk uit!! Mooi ook die items op de tafel.

 5. Wat een mooie zeg, prachtige kleuren

 6. Ik ben stiekem een enorme huismuts hihi en ik lig hier nu ook onder een dik kleedje op de bank. Deze vind ik heel mooi, ik heb een grote stoel in de woonkamer staan, in exact datzelfde blauw.

 7. oh wat prachtig zeg!

 8. Wat een heerlijke plaid! Hij is echt prachtig! Haha we love RM 😉 wat een gezellig huisje heb je toch, het plaid past er precies bij! Ik ben wel een huismus maar ik zit amper stil, best apart he.

 9. Prachtig! Past mooi bij elkaar

 10. Lijkt me een heerlijk dekentje om onder te liggen. Staat practhting in jullie huis. Ik lig ook vaak onder een (een veel minder stijlvol en gewoon fleece) dekentje dat net iets te kort is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.