Arte behang Monsoon
Binnenkijken en inspiratie, INTERIEUR

heb ik het gouden Arte behang Monsoon gecombineerd!

Ook zo gek op het Arte behang Monsoon, maar lijkt het je lastig om de gouden print te combineren? Ik geef je hiervoor wat inspiratie!

Arte behang Monsoon

Arte behang Monsoon

Alweer een tijdje geleden koos ik voor mijn werkplek het goudkleurige Arte behang Monsoon. Bepaalde combinaties van kleuren ‘werken’ nu eenmaal wat beter dan andere combinaties, bepaalde kleuren versterken elkaar en sommige kleuren kun je gewoon maar beter niet met elkaar combineren. Goud echter gaat met alles. Of je nu gouden accessoires hebt, meubeltjes of behang, je kan goud met elke denkbare kleur combineren. Arte behang is niet zomaar behang. Het Arte behang Monsoon heeft namelijk een reliëfpatroon, wat het behang heel luxe laat ogen.

Behangpaneel Kek Amsterdam | Sidetable Karwei | Lamp Flos | Boekenstandaard Taschen | Vloerkleed Nain Emilia Rugvista | Gouden vogel Zara home

Arte behang Monsoon

En zó heb ik het Arte behang Monsoon gecombineerd!

De keus om slechts één wandje op mijn werkplek te behangen was er één uit financieel oogpunt. Ik zou zo’n zes rollen nodig hebben voor de gehele ruimte, en gezien de prijs van € 119 per rol werd me dat iets te heftig, zeker omdat ik nu eenmaal graag wissel met behang. Ik had de keus om het gouden Arte behang Monsoon te combineren met groene muren al gauw gemaakt, het was alleen nog even zoeken naar de juiste kleur groen. Toen de muren eenmaal behangen waren, koos ik roze details. Later werden die oranje en dit jaar ging ik voor blauw. En ook die combinatie is erg tof! Zo zie je maar dat je ook met ‘heftig’ behang toch heel veel kanten op kunt.

Arte behang Monsoon #75004 | Wandplankjes Ikea | Wit gouden beker Zara home | Gouden zwaantje Sissy Boy | Groen marmer tafeltjes Westwing now | Zwart stopcontact en lichtschakelaar Everest Gamma

Arte behang Monsoon

Het vloerkleed

Zo snel als ik de keus voor het Arte behang Monsoon en het groene behang had gemaakt, zo lastig vond ik het om een blauw vloerkleed te vinden wat mooi zou passen bij beide behangetjes. Uiteindelijk hebben er niet minder dan vier gelegen! Hoera voor webshops met een super goede retourservice. Net zoals behang heel erg bepalend is voor de sfeer in een ruimte, zo is een vloerkleed dat ook. Hoe groter het vloerkleed, des te groter de impact. Er ligt nu een vloerkleed van 200 bij 300 cm. en ik vind het mooi dat mijn bureau er in de volle breedte in zijn geheel oppast en hij een groot deel van de lege ruimte midden in de kamer opvult. Het gouden poefje heb ik inmiddels al jaren en die heeft overal in huis al gestaan. Wanneer ik achter mijn computer zit, vind ik het heerlijk om er mijn benen op te leggen.

Bureau Made.com | Poef via Marktplaats | Bankje Anthropologie

gouden arte behang monsoon

Gouden dienblad Karwei | Vlinder in lijst via Museumwinkel | Vaasje Loods 5 | Potje met deksel kringloop

Wat vind jij van het geheel? Zou dat iets voor jou zijn, het gouden Arte behang?

© ByChristiana, tekst.  Love and sugar, fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

12 Comments

 1. Ilona says:

  Ik vind het prachtig bij jullie en alles is mooi en subtiel gecombineerd. Zelf zou ik meer voor zilver gaan maar dat zou dan verf moeten zijn want afgezien van 1 klein muurtje in een slaapkamer is alles gespoten. Voorlopig laten we het toch maar wit want we weten nog steeds niet of we hier definitief willen blijven.

  1. Christiana says:

   Dankjewel Ilona! Ik vind het zelf ook allemaal wel behoorlijk subtiel. Hoewel ik denk dat er genoeg mensen zijn die een gouden muurtje echt too much vinden, heb ik ook echt mijn grenzen (haha) en wil ik ook weer niet te veel goud in huis brengen.

 2. Het behang is echt prachtig! Het straalt zo veel sfeer en warmte uit. En wat heb je het ook mooi gecombineerd met het vloerkleed, de meubels en de andere accessoires. Ik kan me wel voorstellen dat je hier heel graag zit te werken.

  1. Christiana says:

   Ja, het is echt een fijne, inspirerende plek. Ik vind dat ook belangrijk omdat ik toch dagelijks creatief bezig ben, dat hoop ik althans;-) Ik merk ook altijd dat als het bijvoorbeeld rommelig is om me heen, ik me veel minder goed kan concentreren. Deze werkplek draagt in ieder geval voor mij op een positieve manier bij aan het creatieve proces;-)

 3. Ohhh wat mooi! Toevallig heb ik ook een behangetje met bladeren op mijn schuine zolderwand, maar dan in het blauw. Grappig genoeg had ik hetzelfde dilemma met een vloerkleed kiezen 😉

  1. Christiana says:

   Ah, fijn om te lezen dat ik niet de enige ben. Ik vond het zo lastig, in de eerste plaats al om te bedenken naar wat voor soort vloerkleed ik nu eigenlijk op zoek was en vervolgens om zoiets ook daadwerkelijk te vinden. Er hebben hier echt meerdere kleden gelegen en pas bij deze had ik echt dat ‘dit is hem’-gevoel!

 4. Heel mooi! Het past ook allemaal perfect bij elkaar. Très chique!

 5. Een prachtig behang en het straalt heel veel warmte uit. Heel mooi gecombineerd.

  1. Christiana says:

   Ja hè! Oh, Arte heeft ook zoveel prachtige prints! Het is echt een van mijn favoriete behangmerken. Op ons toilet hebben we de Flamingo’s van Arte;-)

 6. Echt liefde voor jullie inrichting en styling, vind dit zo mooi! x

  1. Christiana says:

   Ah, wat lief, dankjewel Bianca;-)

 7. Ik zou het zelf helemaal niet kiezen. Alleen als ik het dan bij jou zien, dan wil ik het zelf ook gelijk! Jij bent daar zo onwijs goed in en jij weet alles goed te stijlen! Dat wil ik eigenlijk gewoon kopiëren, dan kan het bijna niet misgaan… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.