haarverzorging met of zonder siliconen
FASHION, Outfits

My style | Add some sun

Zon in een outfit.

Officieel was de lente natuurlijk al lang begonnen, maar inmiddels werken de temperaturen dan ook echt mee. Hoera voor de lente; voor wapperende jurkjes, blote benen, open schoentjes en nieuwe, frisse en zonnige kleuren, zoals geel! Ik combineerde dit vrolijke Noa Noa jurkje met een suède tasje van &Other stories in de kleur van de zon. Helemaal matchy matchy!

Jurk Noa Noa | Riem Noa Noa | Schoenen Mango | Tas & Other stories | Horloge Kate Spade

Wat is jouw favoriete kleur om te dragen?

© ByChristiana, tekst. Hemels haar Leiden, haar en make-up.  Love and sugar fotografie, fotografie. All rights reserved. In samenwerking met Noa Noa Utrecht.

8 Comments

  1. Toevallig heb ik ook mijn gele handtas weer van stal gehaald. Ik vond hem leuk om deze zomer weer te gaan gebruiken, heerlijke zonnige kleur! En het jurkje, echt zo mooi!

  2. Sonja says:

    Heel leuk jurkje ook! Echt tof gecombineerd ook!

  3. Wat een super leuk jurkje zeg. Leuk zo die foto’s!

  4. Oh geel! <3 Die kleur doet het bij mij ook altijd goed. Ik word altijd blij van zo'n zonnige kleur. Het tasje is prachtig en is een leuke blikvanger bij je jurkje. Prachtige combinatie zo die je heel goed staat!

  5. Wauw, knapperd! Ik had het artikel vanmorgen al op mijn ipad gezien, maar wilde de foto’s vanavond op mijn laptop bekijken. Wat een pracht van een jurkje, en wat een mooie tas! ♥

  6. Wat ben je toch leuk! en die kleuren staan je prachtig, fijne dagen <3

  7. Ziet er heel erg leuk uit en staat je goed 🙂

  8. Wat een mooie outfit, helemaal lente! Ik vind het gele tasje er ook erg leuk bij staan, matcht perfect met de bloemetjes op je jurk. Ik vind koraalkleurtjes erg leuk om te dragen in deze periode. Maar geel vind ik ook steeds leuker, ik moet alleen even een kleine drempel over om het ook echt te gaan dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.