FABULOUS FASHION, Outfits

My style | The ultimate summer dress

 

Something old, something new.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik bedacht me dat het voor de vakantie zo leuk zou zijn om wat nieuwe jurkjes te hebben, en natuurlijk één voor mijn verjaardag afgelopen maandag in het bijzonder. Want je bent maar één keer per jaar jarig. Nu heb ik vrij veel gewerkt voordat we weggingen, en had ik in principe dus vrijwel geen tijd om naar de stad te gaan en me daar in pashokjes te wringen om mezelf in een aantal jurken te storten. Dus wat doe je dan? Dan ga je online bestellen bij H&M.

Online bestellen bij H&M

Online bestellen bij H&M komt er bij mij meestal op neer dat ik zo’n 95% van mijn aankopen moet retourneren, want te groot, te klein, te kort, of ik kijk er dwars doorheen. Zó niet sexy natuurlijk. Nee echt. Elke keer als ik besteld heb, denk ik ‘nóóit meer’, en élke keer laat ik mezelf toch weer verleiden. Want het is zo makkelijk allemaal. Uiteindelijk heb ik evengoed wat tijd gevonden om te shoppen vóórdat we op reis gingen en vond ik deze beauty bij H&M. En is die niet beeldig? Het is een prachtig soepelvallend model, héérlijk dus met die 40+ temperaturen waar we elke dag doorheen moesten sjokken.

Verjaardagscadeautjes van Liu Jo

De tas én de zonnebril vond ik bij Liu Jo in Madrid, en waren verjaardagscadeautjes van André. En, zoals het een meisje betaamt, wilde ik die natuurlijk diréct dragen. De slippertjes zijn van vorig jaar, gemiddeld hebben we zo’n veertien kilometer per dag gelopen, en gezien het feit dat dat uitstékend ging op deze gezellige koraalkleurige variantjes, heb ik over de kwaliteit hiervan ook helemaal niéts te klagen.

 Jurk H&M | Slippers Zara |  Tas Liu Jo |  Zonnebril Liu Jo

Van welke outfit krijg jij een ultiem zomergevoel?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

3 Comments

 1. Super leuk en vrolijk jurkje!
  Hij staat je super!

  Liefs, Nathalie

 2. Wat een prachtige en elegante foto’s dit. Ik vind je heel fotogeniek en wat een suuuper leuk jurkje <3

  1. Christiana says:

   Wat een super lief compliment, dankjewel;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.