LIFESTYLE, Psyche

20 Redenen waarom samenwonen gewoon ontzéttend leuk is

 

Lekker burgerlijk. 

Je komt nooit meer thuis in een leeg huis. Mits je liefde natuurlijk ‘s ochtends eerder de deur uitgaat en dus ook eerder weer thuis is.

Je komt dus ook nooit meer thuis in een koúd huis. Oh. De grúwel daarvan.

En in dat volle, warme huis staat dan ook al een bordje eten voor je klaar.

Wat ik dan zélf heb mogen uitkiezen.

En de kaarsjes staan aan. #ohnee #zóromantischisienuookweerniet.

Je hoeft nooit meer als een zwerfster met vuilniszakken over straat te sjouwen, want dat is natuurlijk wel een echte mannentaak waar je je handen dan hélemaal vanaf kunt trekken.

#maarikdoealtijddewc’s.

Het is altijd gezellig.

Je zit nooit meer te kutten met ritsen op de rug die ‘s ochtends dicht moeten.

En ‘s avonds weer open.

Of armbandjes met ónmógelijke sluitingen.

Je kunt van álles uit zijn kast jatten; lange sokken, t-shirts om lekker in te zweten tijdens het sporten (#vindienieleuk), zijn zalige truien van McGregor, want op de één of andere manier zitten die heren truien toch altijd vele malen comfier dan die van jezelf. #jatochzeker?

Altijd iemand in huis die heel profi met zaklampen in de weer gaat als er een stop doorslaat terwijl jij alleen maar panisch op zoek gaat naar een zak waxinelichten.

Je hoeft nooit meer met gevaar voor eigen leven op het aanrecht te springen als je een joékel van een spin door je huis heen ziet wandelen. Het enige wat je hoeft te doen is je liefde roepen en die pakt dan gewoon heel relaxed de stofzuiger.

Er is altijd iemand in de buurt die je kan helpen met héule enge errorcodes op je computer die je bijna een hartverzakking bezorgen.

En nooit meer gedoe met potten appelmoes / bruine bonen die je niet open krijgt.

Je gaat nooit meer als een flop de deur uit, want je liefde is altijd eerlijk en zegt het heus wel tegen je als je het prijskaartje van je nieuwe blousje vergeten bent af te knippen.

Er is altijd iemand naast je die héél enge gruwelscènes in series door kan spoelen slash het geluid ervan kan uitzetten zodat jij daadwerkelijk ook niet al dat gekrijs en gekerm hoort als je met je handen voor je ogen zit tijdens ontzéttend verontrustende martelscènes. (voor jouw beeldvorming; wij kijken momenteel 24 met Kiefer Sutherland en daar komt dus nogal wat serieuze torture voorbij. (#hoefikdusallemaalniettezienhe #enookniettehoren).

#sameninslaapvallen.

#nogbeter #samenwakkerworden.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.