Lichtjes in de Eiffeltoren
Blog tips, LIFESTYLE

De 10 meest gelezen artikelen van 2017

 

Déze artikelen vonden jullie dit jaar het leukst om te lezen!

Ben je benieuwd naar de artikelen, dan kun je op de titel klikken om er rechtstreeks naartoe te gaan!

10. Zweepje roze romantiek met Jo Malone Peony & blush suede

Niet eens een artikel dat dit jaar online gekomen is, ik publiceerde dit artikel namelijk eind 2016. Peony & blush suede is écht mijn favoriete geur van Jo Malone. Het handzeepje wat je op de foto ziet is inmiddels al láng op, het pompje staat echter nog steeds in de keuken, alleen zit er nu een goedkoop zeepje in. Wie doet dat nog meer? Mooie zeeppompjes navullen omdat je de verpakking zo mooi vind?

9. Etos eigen merk voetproducten review

Hier waren jullie allemaal super benieuwd naar. Die bruisblokjes in de vorm van voetjes waren natuurlijk ook wel mega leuk!

8. Ik kreeg een zenuwoperatie en een kaakosteotomie

Mijn persoonlijke verhaal over hoe er een eind kwam aan zes jaar zenuwpijn.

7. Keune introduceert nieuwe mannenlijn en André probeerde hem alvast uit

Begin november kwam haarverzorgingsmerk Keune met een uitgebreide mannenlijn en speciaal voor de gelegenheid werd dit keer niet ik, maar André uitgenodigd om die producten uit te proberen. Hiervoor gingen we samen naar Hip kappers in Amsterdam waar André een heel nieuw kapsel kreeg.

6. Unboxing Collistar & Illy Collezione caffè goodiebag

In de herfst maakte Collistar hun geweldige samenwerking met koffiemerk Illy bekend. Na afloop van het event kreeg ik een waanzinnige goodiebag mee. Jullie waren ook heel benieuwd wat dáár allemaal inzat!

5. Kate Spade, Regent street (Londen)

En ook de aankoop van mijn Kate Spade Large Lane bag vonden jullie, net als ik zelf trouwens, erg leuk!

4. Kruidvat introduceert Catch & shine

Afgelopen herfst kwam Kruidvat voor het eerst met hun nieuwe Catch & shine collectie. Een steeds wisselend assortiment met schattige en super betaalbare beauty-productjes. Voor de gehele collectie geldt steeds op=op. Het leuke is dat er elke maand nieuwigheden in de Kruidvat filialen geïntroduceerd worden. Om de lancering te vieren, organiseerde Kruidvat een super leuk event in de Kanarie club in Amsterdam, waar ik dus deze glitters op mijn ogen kreeg.

3. Waarom valt je haar uit na narcose?

Absoluut niet het leukste onderwerp waar ik over geschreven heb, maar helaas blijkbaar wel iets waar héél veel mensen mee te maken hebben of hebben gehad. Na mijn zenuwoperatie had ik extreme last van haaruitval, maar pas later ontdekte ik dat dit alles te maken heft gehad met de narcose.

2. Haarverzorging met of zonder siliconen?

Dit jaar ben ik begonnen met siliconen-vrije haarverzorging en aan de bezoekersaantallen van dit artikel te zien, waren heel veel van jullie ook op zoek naar meer informatie én ervaringen met het gebruik van shampoos en conditioners zonder siliconen.

1. Roaccutane

Net als vorig jaar, en het jaar daarvoor én het jaar daarvoor trouwens, staat mijn persoonlijke artikel over mijn ervaringen met Roaccutane met stip op nummer één in het lijstje van de meest gelezen artikelen. Roaccutane is een medicijn dat je voorgeschreven kunt krijgen bij heftige vormen van acne. Ik gebruikte dit medicijn toen ik 23 was en het hielp mij volledig van mijn acne af. Het is echter nogal omstreden omdat het een aantal heftige bijwerkingen heeft. Ik ben echter, tot op de dag van vandaag, nog steeds blij met het resultaat.

Ik blijf het ontzéttend leuk vinden om te zien dat er in deze top tien wederom artikelen staan met de meest uiteenlopende onderwerpen. Ik heb, toen ik met de blog begon, heel bewust gekozen voor ‘ByChristiana’ zodat ik mezelf niet zou toespitsen op alléén maar beauty-gerelateerde onderwerpen, alhoewel mijn blog natuurlijk wel in de éérste plaats een beautyblog is!

Welke artikelen vind jij over het algemeen het leukst om te lezen?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

5 Comments

 1. VWillemse says:

  Ahhh wat grappig om te lezen, verrasend altijd om te zien welke op nr 1 staat
  Zelf vond ik de laatste serie in Parijs echt super leuk, maar ook de gewone beaurty review’s zijn altijd fijn om langs te zien komen.
  Fijne jaar wisseling gewenst!

 2. Cliché, maar ik vind eigenlijk alles leuk om van jou te lezen. Je doet het net even anders dan anders en dan heb je bij mij een streepje voor. Daarnaast gebruiken we ook regelmatig dezelfde producten en is onze mening vaak hetzelfde en dat maakt het ook allemaal een tikje leuker. Ik wens je een heel fijn en gezond 2018, dame. En dat we elkaar het komend jaar iets vaker zullen tegenkomen dan in 2017. Cheers!

  Liefs Hennie

 3. Ik lees jouw artikelen ook graag. Je hebt een hele fijne schrijfstijl die makkelijk wegleest, je geeft veel informatie zonder langdradig te worden. En jouw foto’s zijn de kers op de taart. Voel je de veren al kriebelen 😉 hihi.

  Ik las net in de artikelen hierboven over haaruitval na narcose.. nu moet ik volgende maand ook onder het mes (kleine ingreep, niks ernstigs hoor) en onder narcose. Ik houd mijn hart vast want ben net een beetje van extreme haaruitval verlost…

  Enne, ik hoop je aankomend jaar eens live te ontmoeten! Lijkt me erg leuk! Fijne jaarwisseling alvast 😘

 4. Tof overzichtje, met een beetje vanalles! Leuk om je blog te lezen, en kijk uit naar meer toffe artikels dit jaar!

 5. Wat interessant over haaruitval na een narcose! Ik heb het net gelezen. Ik was in slaap gebracht voor zo een 10 dagen, nu weet ik niet zeker of dat onder narcose valt, maar thuis schrok ik van een kale plek achter mijn oor. Geen idee waar dat van kwam, gelukkig is alles weer goed gekomen.
  Ik vind alles leuk om te lezen bij jou, ook je persoonlijke verhalen. Je nam mij echt een beetje mee naar het mooi Parijs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.