love sugar fotografie
Blog tips, LIFESTYLE

De 10 meest gelezen artikelen van 2018

 

Benieuwd welk artikel er dít jaar op de eerste plaats staat?

Eén van de meest leuke artikelen om te schrijven, elk jaar weer, is dus dit artikel. Ik duik hiervoor in mijn statistieken om te zien welke artikelen jullie nu het aller-aller-állerleukst vonden en soms is dat best verrassend. Ik zeg er wel even bij dat ik het dit jaar een klein beetje anders heb aangepakt. Voorgaande jaren heb ik namelijk de top 10 laten zien van alle tot dan toe gepubliceerde artikelen hier op ByChristiana (op dit moment zijn het er maar liefst 1099), maar dit jaar heb ik de selectie laten maken uit de artikelen die ook daadwerkelijk in dit jaar gepubliceerd zijn. Ik heb dit gedaan omdat het lijstje er anders elk jaar voor een groot deel hetzelfde uitziet. Bepaalde onderwerpen waar ik namelijk in voorgaande jaren over geschreven heb, zoals mijn zenuwoperatie en kaakosteotomie, mijn roaccutane kuur tegen acne, haaruitval na narcose en…het artikel waarin ik schrijf wat te doen tegen afzakkende BH-bandjes, (jaja!) worden nog steeds dagelijks enorm veel bekeken en het leek me leuk om nu dus echt alleen de ‘recente’ artikelen te laten zien. Je kunt trouwens op de titels klikken om naar het betreffende artikel te gaan. Hier komen ze, dít vonden jullie de leukste artikelen van 2018.

10. Review The body shop seasonal treats body butters

Een zeer recent verschenen artikel waarin ik de drie limited edition bodybutters van The Body shop laat zien. Producten van The Body shop zijn altijd zo heerlijk fotogeniek en super leuk om over te schrijven. Mijn favoriete geur van dit jaar was Berry bon bon.

9. Lianne Tio opent haar nieuwe Lianne tio Luxury boutique in Rotterdam

Dat vond ik persoonlijk erg leuk, en jullie blijkbaar ook. Van een haute parfumerie boutique waar de niche parfums dus echt centraal stonden, transformeerden Lianne en haar team de boutique naar een adembenemend luxe winkel met een schitterende collectie van super sophisticated en klassieke luxeproducten en accessoires voor hem en haar.

8. Dít shaping badpak van Hunkemöller wil je hebben met een appel-figuur!

Nooit gedacht dat ik óóit in badpak op de blog zou verschijnen, maar deze zomer heb ik het toch gedaan en samen met mij zijn ook jullie deze zomer, in ieder geval online, naarstig op zoek geweest naar een shaping badpak!

7. S.O.S. Zijn dure verzorgingsproducten altijd beter?

Er komen zeer regelmatig s.o.s artikelen voorbij, en dit vroegen jullie je dit jaar dus ook af!

6. S.O.S. Aluminiumzouten in deodorant

Zie je; nóg een S.O.S. artikel in de top 10! De vraag of je alumiumzouten in deodorant nu beter wel of niet kunt vermijden houdt ook veel veel jullie bezig.

5. Review Pupa I’m matt lipstick

De matte lipsticks waren dit jaar natuurlijk enorm in opkomst. Je kunt volgens mij inmiddels geen merk meer vinden die ze niet in de collectie heeft. In april dit jaar liet ik vier kleuren zien en dat vonden jullie erg leuk! Mijn favoriet was deze; #073 Irresistible burgundy.

4. Onze bruiloft in Frankrijk | Behind-the-scenes

Onze twee bruiloften waren voor ons natuurlijk de happening van het jaar. Ik heb er volop over geschreven en stiekem verbaast het mij ook niet dat het juist deze artikelen zijn die jullie ook het leukst vonden! In het behind-the-scenes artikel van onze Franse bruiloft zag je hoe ik door een Franse visagist tot bruid werd omgetoverd, liet ik je meekijken tijdens de fotoshoot en zag je hoe ik in de avond uit mijn korset werd geknipt!

3. Onze bruiloft in Nederland | Behind-the-scenes

En ook waren jullie allemaal heel nieuwsgierig naar hoe het er aan toe ging voordat wij gingen trouwen in Nederland!

2. Regen op je bruiloft, wat doe je dan?

Blijkbaar vroegen jullie je dat ook af.

1. Onze bruiloft in Nederland, I do

En het artikel over onze bruiloft in Nederland was dus het best bekeken artikel van 2018, en dan om precies te zijn het eerste artikel wat ik daar over publiceerde. Wat heb ik dit jaar ontzettend genoten om de voorbereidingen, maar vooral de voorpret met jullie te delen en wat ben ik ongelofelijk geroerd en dankbaar geweest door al jullie welgemeende, oprechte, emotionele en eindeloos lieve berichtjes en reacties, zowel hier, op Instagram maar natuurlijk ook van een aantal van jullie die ik het afgelopen jaar weer diverse keren ‘in het echt’ gezien en gesproken heb.

Welk artikel is jou dit jaar bijgebleven?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

8 Comments

 1. Ja, dit soort terugblikartikelen vind ik ook zo leuk! Om te maken én om bij anderen te lezen. Mijn terugblikartikel staat ook al half klaar 🙂
  Mooi om te zien dat vooral je trouwartikelen het goed deden. Die heb ik zelf ook met veel plezier gelezen en waren zeker mijn favorieten op jouw blog het afgelopen jaar.
  Wat leuk trouwens, de SOS-rubriek op je blog! De foto van de body butters vind ik ook prachtig geworden trouwens. Alleen al vanwege die mooie kleurrijke foto heeft dat artikel zijn plekje in de top 10 meer dan verdiend.

 2. Super leuk zo’n overzicht! Ik kan me ook goed voorstellen dat je trouwartikelen goed gelezen werden, er trouwen jaarlijks toch weer heel wat mensen en trouwen blijft gewoon altijd een heel actueel onderwerp. Ik heb zelf ook heerlijk meegenoten (gesmuld zelfs 😊) van deze artikelen. Wat betreft jouw shaping badpak.. ik heb er serieus heel veel dames in zien lopen.. in zo’n zelfde soort badpak (gisteren weer in het binnenbad hier in t Gooi veel vrouwen in gespot!)! Ik ben zelf eerlijk gezegd niet zo van de badpakken, maar als ik er ooit weer eentje zou dragen, zou het er ook zo een worden 😉. Vind het nog steeds heel stoer dat jij in je badpak poseerde op je blog. Je zag er prachtig uit en het badpak stond je geweldig.

 3. Leuk zo’n overzichtje! Ik volg je nog niet zo heel erg lang dus weet niet alle artikelen (denk ik), maar vind het wel leuk om zo terug te zien.

 4. Super leuk zo’n overzicht, de top 3 verbaast me niets 🙂

 5. Leuk overzichtje, en geweldig leuke artikeltjes uiteraard!!

 6. Natascha - Beautyopinie says:

  Wat heb je toch veel leuke blogposts geschreven! Je top 3 verbaast mij ook niet haha.

 7. Wat leuk ik ken ze allemaal! Ben heel benieuwd naar je artikelen in 2019 en hopelijk zie ik je snel weer eens…alvast een fijne jaarwisseling xxx

 8. Mooi overzicht natuurlijk en jullie huwelijk is mij natuurlijk het meest bijgebleven. Het las bijna weg als een spannende romantische roman, heerlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.