Mocht je last hebben van vet haar na je operatie (?), afzakkende schouders (?) of omvallende tulpen (?), dan heb ik (blijkbaar) de oplossing voor je.

Mislukte kaakoperatie. Negen jaar geleden werd er bij mij een zenuw geraakt tijdens het trekken van een verstandskies. Zes jaar later werd ik hieraan geopereerd en ik heb heel wat artikelen geschreven over de zenuwpijn en deze grote operatie. Er komen dan ook heel wat mensen via termen als zenuwpijn, verstandskies trekken en kaakoperatie op mijn blog terecht. Maar deze persoon heeft dus blijkbaar een mislukte kaakoperatie ondergaan. Dát is pas erg.

Vet haar na operatie. Ik vraag me af wat voor operatie deze persoon dan ondergaan heeft?

Afzakkende schouders. Dit is ook een leuke. Mijn artikel over afzakkende BH bandjes staat nog steeds in de top 10 van best gelezen artikelen ooit. Maar afzakkende schouders, oei, dat lijkt me helemaal erg onhandig.

Bikini voor appel. Haha.

Tulpen vallen om. Misschien een andere vaas kopen?

Krentenbaard wenkbrauw. Bij volwassenen komt een krentenbaard vaak voor rond de neus en de mond. Bij kinderen komt het soms voor op de armen of de benen. Maar een krentenbaard in iemands wénkbrauw? Nee, daar heb ik echt nog nooit van gehoord.

Welke kleur gordijnen bij witte muur. Zeg jij het maar.

Strapless BH zakt af. Dus jij dacht dat afzakkende bándjes vervelend waren? Er zijn dus blijkbaar ook mensen wiens hele BH halverwege de dag afzakt.

OP WELKE ZOEKTERM HEB JIJ ONLANGS NOG GEZOCHT?

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. All rights reserved. 

10 Comments

 1. Haha, dit blijft leuk!

 2. Blijft leuk om te lezen!

 3. Haha 😂. Grappig inderdaad hoe mensen op je site terecht komen. Heel verrassend. De laatste term die ik heb ingetypt bij Googles was vanmorgen: ‘princess switch imdb’. Ik wil die film straks met Alexia kijken en was even benieuwd naar de rating 😊.

  1. Christiana says:

   Ik vind hem in ieder geval leuk, heb hem inmiddels al twee keer gezien;-) Het tweede deel ervan is ook heel leuk trouwens. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden!

 4. Die laatste vind ik niet heel raar want ik heb nog nooit een strapless bh gevonden die niet na een kwartier op mn knieën hangt 😂

 5. Natascha - Beautyopinie says:

  hahaha leuk om te lezen! Mijn laatste zoekterm was disney plus gratis proefperiode 😉

 6. Haha, altijd zo grappig! Ik heb ook wel eens gekeken maar saai… bij mij waren de zoekwoorden wel van toepassing op mijn artikelen. Afzakkende schouders vind ik een goede haha!
  Mijn laatste zoekwoord op Google was… Christmas! En dat heeft weer te maken met een van mijn schilderijen. 😉

 7. Haha geniaal! Ik heb gelijk ‘bikini voor appel’ gegoogeld en jij staat ook nog eens heel hoog. Schitterend om dat uit te zoeken he.

 8. Haha, wat een leuk (en grappig) artikel om te lezen. Vooral de afzakkende schouders vind ik heel bijzonder :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.