LIFESTYLE, Psyche

Dingen die stom zijn maar die je tóch doet

 

Dat je weet dat je op de foto komt, maar dat je tóch nog even je laars omhoog moet hijsen. Zodat je dit soort idiote foto’s krijgt. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Ik heb er nog een paar.

Een uur bezig zijn om je haar helemaal big en poofy en glamourous te krijgen terwijl het buiten zeikt van de regen.

De complete look van een paspop (denk dun, denk benen tot aan het plafond, denk perfécte billen) kopiëren en denken dat je er ontzéttend edgy bijloopt.

Je nieuwe (nog niet ingelopen dus) fantástische schoenen aantrekken op dag dat je dus verschrikkelijk ver en veel moet lopen. En hélemaal kapot gaan.

Op je telefoon kijken terwijl je tas niet over is gegaan. Want misschien heb je toch nét dat ene appje, mailtje of belletje gemist. En vijf minuten later nog eens. En vijf minuten later nog…

Heel snel de tv zachter zetten en dóódstil blijven zitten als de deurbel gaat en je even hélemaal niet in de stemming bent voor mensen. (of je zelf hélemaal onder je dekentje verstoppen zodat écht gegarandeerd niémand je ziet. Terwijl de gordijnen dicht zijn).

Die dag dat je wakker wordt met een terrorpuist en om de vijf minuten in de spiegel kijkt of ‘ie al is geslonken. Op de één of de andere mágische wijze.

Vijf minuten voordat je de deur uitgaat nog ff snel je telefoon opladen. En dan ook nog in de veronderstelling verkeren dat dat zin heeft.

In dezelfde categorie: ontzéttend je tanden gaan poetsen vlak voordat je naar de tandarts moet. Om eventueel slonzig tandenpoetsen of ‘vergeten te’ flossen van de zes maanden daarvoor te compenseren.

Je computer dreigen met ontslag, vierendelen, het raam uit enz. enz. (het gebruikelijke dus) als ‘ie gewoon niét meewerkt. Die van mij is daar in ieder geval echt nooit van onder de indruk.

Altijd in ‘de verkéérde’ rij gaan staan. Bij de Efteling, de Lidl, de WC’s. Wáár dan ook.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

2 Comments

  1. Haha. Leuk en herkenbaar. Vooral en op dit moment die van de tandarts. Ik moet namelijk zo meteen naar de mondhygenieste en heb net als een gek staan flossen (doe ik bijna nooit) en stokeren (misschien 1 keer in de week). Goed dat je het zegt van het opladen, laat ik de batterij van mijn camera eens opladen, misschien heb ik er dan morgen nog iets aan 😉 niet dat het opladen zo lang duurt, maar morgen vergeet ik het vast weer hihi. Fijne dag!

    1. Christiana says:

      Haha ja en weet je wat het ergste is? Mijn foon hier is heilig, maar de camera nog erger! Daar heb ik dus altijd TWEE OPGELADEN batterijen voor bij me, just in case. En het gebeurt dus echt heel vaaK dat mijn telefoon er halverwege de dag mee ophoudt, vergeten op te laden;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.