Blog tips, LIFESTYLE

Het lijstje met ‘de meesten’ van 2018

 

Terugkijken op een heel bijzonder jaar. 

 

Het lekkerste snackje wat ik dit jaar op heb, was dit verrukkelijke chocoladegebakje in Senlis. Het was twee dagen na onze bruiloft in Frankrijk, we logeerden toen in Fabhouse en dit was de dag dat we terug zouden rijden naar Nederland. André had het idee om in de ochtend in dat idyllische dorpje ergens een lekker taartje te kopen en we aten het voor ons huisje op.

Mijn meest gedragen lipstick van 2018 is de Collistar Unico lipstick in de kleur Ametista metallico.

Mijn meest gedragen nagellak is Welcome aboard van ANNY. Deze droeg ik ook op onze beide bruiloften.

Het meest memorabele moment van dit jaar. Ehm, heb je even? Dit jaar hebben we ontzettend veel memorabele momenten gehad. Maar het meest magische moment (knikkende knieën) was hier; toen ik bovenaan de trap in La Fragne stond en André mij voor het eerst in mijn trouwjurk zou zien.

De foto die de meest hartjes kreeg op Instagram was onderstaande. Niet zo gek, want het was de aller-aller-allereerste foto van onze bruiloft die ik met jullie deelde, en dus ook van dé jurk.

Mijn meest gebruikte emoticon op WhatsApp was dit jaar…kom óp! Moet ik dat echt nog vertellen? Het bruidje natuurlijk!

Mijn lievelingsaankoop van dit jaar was de Kate Spade Leewood place rainn tas die ik in Parijs kocht.

De meest exorbitante aankoop dit jaar was onze nieuwe blauwe bank van Made.com.

Het meest teleurstellende dit jaar was natuurlijk de ontzettend slechte weersverwachting voor de dag dat wij in Nederland zouden gaan trouwen. We trouwden op 9 augustus en velen van jullie zullen zich ongetwijfeld nog kunnen herinneren hoe verschrikkelijk warm het in die periode daarvoor is geweest, wéken lang. Precies op 9 augustus keerde het tijd en zou het ontzettend gaan regenen. Uiteindelijk heeft het ook geregend, en flink ook, maar toch hebben wij een schitterende bruiloft gehad. Ik moet er nog wel bijzegen dat er een engeltje op onze schouders zat, want na onze high tea, toen het tijd was voor de trouwshoot, klaarde het volledig op en konden we alsnog hele mooie foto’s maken. Onderstaande foto vind ik zo tof! Andre die mij met die gigántische jurk zo goed en kwaad als het ging in de auto propt en Herman, de getuige van Andre, die zichzelf en tegelijkertijd Andre probeert droog te houden met twee paraplu’s!

Het meest luxe product wat ik dit jaar gebruikt heb, was de Darphin Stimulskin plus Multi correction divine eye cream.

Mijn meest gedragen kledingstuk dit jaar was deze jurk van Mango.

Als verwende beautyblogger hoef je in feite nooit meer iets op cosmetica-gebied te kopen, op bepaalde saaie dingen zoals wattenschijfjes en removers na dan. Het meest door mijzelf gekochte beautyproduct was dan ook de Etos Eye and lipmake-up remover cleansing oil.

De meest dierbare foto die dit jaar gemaakt is, is deze onderstaande van onze bruiloft in Nederland. Ik vind vrijwel alle foto’s van onze beide bruiloften natuurlijk mooi, maar deze is zo lief, zo puur, zo echt. Hier hebben we net ‘ja’ gezegd.

De meeste leuke ontdekking van dit jaar was natuurlijk pizzeria Il Sogno in Zuylestein! Het zat zo; enkele maanden voor onze bruiloft in Nederland wilden wij een bezoekje brengen aan Parc Broekhuizen, waar we onze huwelijksnacht zouden doorbrengen. Het was die dag prachtig weer dus we dachten daar ook lekker gebakje of iets dergelijks te gaan eten. Wat bleek; dat kon daar dus niet! Parc Broekhuizen is zo duur en zo luxe dat je daar alleen zeer uitgebreid kunt lunchen of dineren. Totaal teleurgesteld maakten we dus rechtsomkeert, maar die Andre van mij laat zich nu eenmaal niet zo makkelijk uit het veld slaan. Met de Tripadvisor app ging hij op zoek naar leuke eetgelegenheden in de buurt en zo kwamen we terecht bij dit idyllische plekje. We zijn daarna zelfs nog drie keer teruggewenst; op de dag dat we negen jaar samen waren, op onze bruiloft in Nederland en een paar weken geleden toen we een dagje uit waren met mijn schoonvader.

Het meest waardeloze beautyproduct wat ik dit jaar geprobeerd heb, was de Etos color care shampoo. De conditioner was trouwens al net zo waardeloos; een goedkope geur, een waterige textuur, nee, geen aanrader.

Het moment waarop ik het meest met stomheid geslagen was het moment dat ik mijn trouwjurk voor het laatst ging doorpassen, maar dat mijn jurk weg bleek te zijn.

De meeste grote verspilling van geld heb ik gedaan aan het groene Eiffinger behang wat ik nu op kantoor heb. Het zat zo: ik wilde de wand achter mijn bureau goud en de rest van de ruimte groen. Ik had eerst berekend hoeveel rollen ik voor dat gouden wandje nodig had en vervolgens het aantal benodigde rollen voor dat groene wandje. Op de één of andere manier heb ik sowieso ergens een rekenfout gemaakt en vervolgens ‘vergat’ ik tijdens het bestellen van dat groene behang ook voor het gemak even dat ik al behang voor één wand had. Ik had dus veel te veel rollen. Echter, toen Andre ging behangen en we aan het eind van de dag op de kamer kwamen, zaten er overal kieren tussen de banen. Dat hadden we serieus nog nooit gehad en alles, álles moest er dus af. Uiteindelijk moesten die rollen die ik te veel besteld had, er dus toch aan geloven. Zupah zonde!

Het meest verrassende moment was dat na onze bruiloft in Frankrijk een serieus feestje kregen in de avond. Dat was geregeld door onze weddingplanners zonder dat wij het wisten. Echt een mega verrassing!

De grootse klus die wij dit jaar in huis gedaan hebben, was natuurlijk het vervangen en verven van al onze deuren in huis.

Mijn meest slechte beautygewoonte is…opnieuw….laag over laag over laag over…afijn, you get the point. Ik moet dus eigenlijk vaker gewoon mijn nagellak helemaal verwijderen.

Het mooiste plekje waar ik dit jaar geweest ben, was Parc Broekhuizen! Hier lieten we onze trouwfoto’s maken en brachten we de huwelijksnacht door.

Van alle productfoto’s die ik dit jaar maakte, vond ik deze de mooiste. En ja, het zijn er twee.

De serie op Netflix die dit jaar het meeste indruk op mij gemaakt heeft, was Unabomber.

Mijn favoriete budget beauty-ontdekking was de Dove showermousse. Echt. Rituals; move over. Deze mousse van Dove is ultra zacht en ultra dik en super verzorgend voor je  huid. Net slagroom!

De meeste leuke blogervaring van dit jaar was de Pink Press lunch bij Mama Kelly, georganiseerd door Care cosmetics om een aantal nieuwigheden van Payot en Matis te introduceren. De locatie was roze, rozer, roze’st, het eten was heerlijk en ik was omringd door alleen maar lieve collega-bloggers. Ja, op deze middag kijk ik echt met heel veel plezier terug!

Wat was jouw meest memorabele moment van 2018?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

7 Comments

 1. Wat leuk om dit te lezen! Mooie foto’s van de bruiloft ook, maar die had ik in een ander artikel ook al gezien 🙂

 2. Wat een mooie lijst met alle “meesten” van jou! Voor mij ook een overzicht, ik merk dat ik je aardig goed gevolgd heb, alle foto’s herken ik!
  Dat van die nagellak wist ik niet, haha. En laatst was ik bij Douglas en Anny werd werd mij ook geadviseerd, een merk waar je niet veel over leest maar schijnt echt heel goed te zijn. Grappig dat jij die ook droeg.
  Fijne zondag!

 3. Leuk lijstje!

 4. Wat een ontzettend leuk lijstje!

 5. Je hebt echt een super mooi jaar gehad! Ondanks de regenachtige dag op jullie bruiloft was het eigenlijk allemaal een plaatje!!

 6. Sonja Van de Sande says:

  Super jaar… ik vind dit zo leuk dat ik ook een Top 18 ga maken, alhoewel ik mij afvraag of ik nog wat te melden heb, hahaha…

 7. Kijk dit is nog eens een leuke invulling van terugblik artikel, prachtige foto’s zitten er weer tussen! Voor mij was 2018 privé echt een k*t jaar, gelukkig qua werk een stuk leuker! Van mij mag het nieuwe jaar heel snel gaan beginnen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.