LIFESTYLE, Psyche

Met déze cadeaus maak je je vriend altijd blij!

 

Hij ‘weet niets’ of hij ‘hij hoeft echt niets’. Moet jij eens opletten hoe teleurgesteld hij gaat zijn als jij écht met lege handen aankomt. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gadgets

Mannen houden nu eenmaal van praktisch, dus een man is altijd blij met een praktisch cadeau. Zoek iets uit wat echt bij hem past of wellicht zelfs een toevoeging voor iets wat hij al heeft, een beschermde hoes voor zijn iPad zoals een Galaxy Tab3 10.1 of een iPad Mini 2 hoes, een nieuwe koptelefoon, speakers of een een mooie pen.

Kleding of accessoires

Niet elke man houdt van kleding shoppen, maar de meeste mannen zullen het vast en zeker waarderen wanneer ze iets moois van je krijgen, again, waar ze wat aan hebben. Geef hem een mooie trui of een overhemd. Ook qua accessoires is er genoeg te vinden. Geef hem een leuke pet in de zomer of een stijlvolle, warme shawl of muts in de winter. Ook een horloge, nieuwe portemonnee of een zonnebril is leuk om te geven.

Een etentje

De liefde van de man! Juist, eten doen alle mannen graag. Neem hem mee naar een sfeervol restaurant of, nog beter, ga zelf uitgebreid koken en maak zijn lievelingsgerecht.

Dagje uit

Ga samen een dagje uit maar kies dan iets uit wat hij echt leuk vindt en waar hij normaal gesproken niet de kans voor krijgt. Er zijn super veel origineel dagjes uit waarop je je vriend helemaal centraal kan zetten; een wijnproeverij, een dagje rijden in een luxe auto, mountainbiken, racen op een circuit en een kookworkshop zijn toffe dagjes uit voor hem!

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

4 Comments

  1. Dat ziet er echt heel erg leuk uit!

  2. Goede tips! Ik gebruik nagellak om de boel kleur te geven hier en nog steeds op zoek naar nieuwe kussenhoezen 🙂

  3. Wat een fijne tips!

  4. Dit zijn echt hele goede tips! ik hoop dat meer mensen hier wat aan hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.