LIFESTYLE, Psyche

Nog 2 dagen tot V-day! Dít koop je voor je lief

 

Goed. Ik ga jullie hier eens even ontzéttend uit de droom helpen. Ik ben dus namelijk totáál niet romantisch. Ik heb geen romantic bone in my body.

Romantisch

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Mijn lief is hier in huis de gene die kaarten vol kussen stuurt (of ze onder mijn kussen ligt, die kaarten dus, niet die kussen, I shit you not), romantische tripjes naar hotelletjes boekt, het hele huis vol kaarsen zet (of nou ja, in ieder geval de héle woonkamer dan. Maar we hebben dus best wel veel woonkamer. Dus dat waren écht heel veel kaarsen) en de taarten bakt (die eet ik wel op trouwens, dat dan weer wel). Zeven jaar samen en hij weet me nog steeds te verrassen. Zó goed.

Geen optie

Weet je wat het punt is. Het is niet dat ik niet mijn best doe of zo. Neem vorig jaar. Toen werd mijn lief veertig. (#geefnie, #hetlevenbegintpasbij #ohhouwtochopzeg). Dus ik wilde iets leuks in de woonkamer ophangen en dat had ik écht ruim van tevoren bedacht. Je kunt dus tegenwoordig bij HEMA van die leuke helium-achtige ballonen kopen in de vorm van letters en cijfers. Want gewoon slingers vind ik super cheap slash ordi. Dus ik wilde iets in de trant doen van ‘Andre 40’ of ‘Hoera Andre’. Kon ik toch verdorie die A nérgens meer krijgen. Niét te geloven. Ik wéét niet hoeveel winkels ik ben afgesjokt, steeds maar chagrijniger en chagrijniger en…Afijn. Je snapt het. Wat moest ik dan? ‘Ndre’ of ‘Hoer’ (#sorry) was geen optie.

Leuke cadeau-ideeën, ook als je niet creatief of romantisch bent

Uiteindelijk dus maar alleen 40 gedaan. Bij het gewone cadeau dan. Heb hem niet afgescheept met die twee ballonnen natuurlijk. Lang verhaal kort. Onderstaand cadeaus die je altijd wel érgens kunt vinden en die altijd goed zijn. Ook als je niet zo creatief (of romantisch) bent.

Gadgets

Maakt niet uit wat. Speakers, kabels, opladers, koptelefoons, splitters, tabletkussens, tablethouders, wollen handschoenen met bluetooth functie (die bestáán!) (Bijna) alles met een draad is ook goed.

Doe jezelf cadeau

In de vorm van een mooie foto dus.  Veel blijer dan met jou kan hij immers niet worden. (Als het goed is dan). Kies een mooie foto van jullie twee of laat een écht mooie maken van jezelf en stop die in een lijstje. Of laat hem, als hij een beetje into het industriële is, afdrukken via fotoopaluminium.nl.

Spiegeltje, spiegeltje…

Jij wil niét weten hoéveel potjes er hier in de badkamer staan die niét van mij zijn. Alhoewel. De meesten wáren dus misschien wel ooit van mij, want man, er komt hier nogal wat binnen (voor de site natuurlijk)  als het gaat om douchegels, crème’s, maskertjes, ja, zelfs tandpasta. En zo’n beetje alles wat ik dus niks vind, dump ik bij mijn liefste in de la. Maar goed. Het is ook wel eens leuk om gewoon zélf iets liefs te kopen natuurlijk, een heerlijk parfum bijvoorbeeld. Daar heb jij dan ook weer wat aan. Kun je namelijk héél de dag onbeschaamd aan ‘m gaan zitten ruiken. Mmmmmmmmmm.

Alles wat hij aan, om, of op kan doen

Kijk. Het is absoluut niet zo dat mijn lief geen smaak heeft. Integendeel. Hij heeft meer schoenen dan ik. (again: I shit you not). Maar is het niet ontzéttónd leuk om hem iets te zien dragen wat jij hebt uitgezocht? Ik kan daar dus in ieder geval helemaal week van worden. Maar dan moet je wel zijn smaak goed kennen natuurlijk. Denk aan: Een trui (die jij vervolgens een keer stiekem uit de kast kunt jatten zodat jij hem dan uitéindelijk vaker hebt gedragen dan hij), maar ook een stropdas (#ohdesexyness), een muts of een mooie shawl zijn leuk.

En binnen dezelfde categorie

Een portemonnee! Ik kocht voor zijn vorige verjaardag (dus het jaar vóór dat ontzéttende debacle met die ballonnen) een portemonnee, en die heeft ‘ie nog steeds.

Doe dit maar niet

Dus. Zijn dit leuke cadeaus of zijn dit leuke cadeaus? Niet? Nou, bedenk dan zelf maar iets. Oh ja, voor de mannen die dit lezen. Alles in de vorm van gadgets, foto’s, crème’pjes, kleding en accessoires (Kate Spade, ik noem zomaar even wat) vinden wij dames ook leuk. Dingen die wij niet willen zijn plastic rozen (de verschrikkelijke horror), anjers (want dat zijn filling flowers, en dat hád je kunnen weten als je SATC had meegekeken), pluchen beren die zo’n kitscherig rood hartje voor hun buik houden, eetbare lingerie (nog verschrikkelijker horror), goedkope flessen parfum die naar slootwater slash toiletverfrisser ruiken of snoep in de vorm van harten. Of enig ander cadeau in de vorm van harten. Het enige hart dat wij willen? Dat van jou natuurlijk.

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsorde link.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.