LIFESTYLE, Psyche

On trend met mijn nieuwe telefoonhoesje van Casimoda

 

Nieuw jasje voor mijn telefoon.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wanneer het om mijn telefoon gaat, loop ik natuurlijk líchtjaren achter op mijn collega-bloggers, dat moet natuurlijk gezegd. Maar je kent mijn motto; zolang ‘ie het doet, doet ‘ie het. Het besef dat ik binnenkort toch écht aan een nieuwe telefoon moet, wordt echter wel groter en groter, maar voor onze resterende tijd samen mocht ik van de webshop Casimoda een nieuwe garderobe voor mijn Samsung uitzoeken.

Hippe telefoonhoesjes waar je wél mee gezien wilt worden!

Laten we er als blogger niet omheen l*llen. Als blogger zijnde krijg je vroeg of laat wel een heel blij aanbod om ‘een telefoonhoesje’ te reviewen. Als je al wat langer blogt, krijg je steeds vaker van dat soort aanbiedingen in de mail. En helaas gaat het in 99% van de gevallen om van die tenenkrommend lelijke en cheapy ogende hoesjes die je dan héél beleefd de minuut daarna al afslaat. Het aanbod van Casimoda, daar werd ik échter wel blij van. Casimoda heeft namelijk échte on-trend telefoonhoesjes die wél leuk zijn. Waar je wel gewoon mee over straat wilt.

Het aanbod telefoonhoesjes van Casimoda

Doe je ogen dicht en denk aan marmer, cactussen, flamingo’s, palmtrees en wapperende wimpers. Dit is namelijk zomaar een greep uit de prints die Casimoda heeft. En stel je die dan nu voor op je éigen telefoonhoesje. (Niet allemaal tegelijk natuurlijk). Dát wil je toch? Ik koos er één met palmbladeren en één met een zwarte marmerprint. En die laatste ging mee naar Madrid.

Marmer telefoonhoesje

Sinds onze marmeren salontafel ben ik helemaal into het marmer. Marmer is natuurlijk hartstikke hip anno nu, naast unicorns. Maar aangezien ik inmiddels al 32 ben, voel ik mezelf écht te oud voor unicorns. Ook al zijn ze real…en fab! (En ja, Casimoda heeft dus gewoon óók een I’m fab telefoonhoesje mét unicorn. Just sayin’) Er is bij Casimoda keus uit verschillende kleuren telefoonhoesjes met marmerprint. Ik ging dit keer voor zwart, het is weer eens wat anders dan het standaard witte marmer, maar het fijne is natuurlijk wel dat zo’n telefoonhoesje altijd helemaal matchy matchy is met je outfit. Zoiets kan toch gewoon altijd?

Goed beschermd

Casimoda snapt dat wij er natuurlijk wel een beetje leuk bij willen lopen, vandaar die grote keus uit prints. Ik moet er echter écht nog even bij zeggen dat mijn Samsung telefoon nu ook een stuk beter beschermd is. De honderd jaar hiervoor liep ik rond met een telefoonhoesje van FAB. En die was echt hartstikke FAB, maar in feite beschermde hij niet echt tijdens het bellen, appen, of Instagrammen, omdat het hoesje er dan helemaal afgehaald moest worden. Je had dan gewoon een blote telefoon in je hand. Met zo’n plastic telefoonhoesje zoals deze van Casimoda is je telefoon echter ten alle tijde beschermd. En zeker wanneer je nét zo enthousiast kan zijn aan de telefoon zoals ik, zie foto 1, is dat wel zo fijn.

Wissel jij vaak van telefoonhoesje?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved. Dit artikel bevat een gesponsord product.

1 Comment

  1. Hij is mooi, en chique! Ik heb nu 2 hoesjes waar ik heel blij mee ben, een met het logo van mijn blog en een ander met mijn katjes erop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.