Covent garden in Londen
Reizen

Dít is waarom je naar Covent garden in Londen wilt

Als je serieus wilt (beauty) shoppen, dan moet je naar Covent Garden in Londen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

paarden londen

Ze kunnen bijten en schoppen

Halverwege onze week Londen hebben wij even goed gewinkeld. Vanaf Trafalgar square zijn we via Whitehall naar Covent garden gelopen. Onderweg kwamen we dus deze twee paarden tegen. Met die meneer daar bovenop, die zich blijkbaar maar een beetje verveelde. Je kan het net nog zien links; ze kunnen bijten en schoppen. Die paarden dus hè. Hm, echt héél relaxed sta ik er niet bij.

Crabtree & Evelyn Covent garden Londen

Brigit’s bakery in Covent garden in Londen

Onderweg kwamen we een ontzéttend gezellige en écht Engelse tearoom tegen, Brigit’s bakery. Hier hebben we thee met taartjes gegeten. Je kunt hier ook uitgebreid afternoon-tea-en (high tea kennen ze niet in Engeland, maar het is uiteráárd gewoon hetzelfde), maar dat hadden we toevallig gisteren in ons hotel al gedaan.

Covent garden in Londen

Shoppen in Covent garden in Londen

Wil je serieus shoppen, dan moet je echt naar Covent garden gaan. Hier zitten de meest prachtige cosmetica-winkels. Burberry, Clinique, L’Occitane, Crabtree & Evelyn, Jo Malone, Aesop, Diptyque, Chanel en Dior dus. Bij Dior kreeg ik een glowy touch-up, met onder andere de nieuwe Airflash CC primer. Dit is een primer in sprayvorm. Omdat ik al make-up droeg, bracht de MUA hem aan met een kwast. De formule is verrijkt met hyaluronzuur en geeft de teint direct een healthy glow. Erg mooi.

Covent garden in Londen

Dior in Covent Garden

Omdat ik me de dag ervoor al te buiten was gegaan bij Charlotte Tilbury (die overigens ook een magnifieke winkel heeft in Covent garden!) en ik later die dag nog naar Liu Jo wilde, heb ik me keurig gedragen, en ging ik met slechts één nagellakje weer naar buiten. Ik koos Massai, een prachtige dieprode kleur. Want ik had tenslotte nog geen rode nagellak.

Covent garden in Londen

South Kensington

Uiteindelijk zijn we weer terug naar de metro gegaan en uitgestapt op South Kensington, waar we een flink stuk hebben gelopen naar de Liu Jo store aan King’s road. Ook dit is een vrij luxe winkelstraat, die zeer de moeite waard is om te bezoeken. Vorig jaar kocht ik de Liu Jo Anna Boston bag in Parijs, en na mijn eerste Louis Vuitton (ook in Parijs) gekocht te hebben tijdens onze tweede vakantie samen, word het een beetje traditie om een tas te kopen tijdens een vakantie. Ik ben groot fan van Liu Jo. Het zijn kwalitatief zeer goede tassen, en over het algemeen zijn ze erg tijdloos. Ik vond het maar moeilijk kiezen tussen twee tassen, dus uiteindelijk nam ik ze allebei maar mee.

Liu Jo Londen

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

2 Comments

  1. Heerlijk geshopped zo te zien! En goed geslaagd ook (2 Lui Jo tassen: wow wow wow)!! Dan heb heb je wel een burger verdiend! En wat zie je er weer stralend uit.

  2. Beauty_By_Bibi says:

    Je straalt! Die foto op de bankschommel is prachtig. Leuk leuk!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.