Kate Spade Regent street Londen
Reizen

Shoppen bij Kate Spade Regent street Londen (En dít nam ik mee!)

Benieuwd wat ik meenam bij Kate Spade Regent street Londen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Kate spade regent street londen

Kate Spade

Bij de Bij sta ik dus altijd met een héél guitig snuitje bij Kate Spade te kijken. Maar ik zeg je dit. Ben je voornemens om een Kate Spade aan te schaffen (hoera!), en je hébt de mogelijkheid, doe het in een échte Kate Spade winkel. Niet alleen vind je hier het complete assortiment, ook is de ervaring an sich super bijzonder.

Kate Spade Regent street Londen

Kate Spade Regent street Londen

Ik bedoel, kíjk hier dan toch eens naar. Hier wil je toch gewoon geweest zijn? Toen ik Kate Spade aan de Regent street in Londen binnenliep, waren het vooral de Lane bags die mijn aandacht trokken. Wat ik zo leuk vind aan Kate Spade is dat het merk ontzettend trendy en kleurrijk is, maar nergens té schreeuwerig of té kinderlijk. Het zijn prachtige modellen, alhoewel het ene model natuurlijk net even wat klassieker is dan het andere. Kate Spade heeft niet alleen schitterende tassen, maar dus ook schoenen. Kijk deze schoentjes. Wat een bééldjes.

Kate Spade Regent street Londen

Paskamer bij Kate Spade in Londen

Deze páskamer. Heb je ooit zoiets gezien? Ja sorry hoor, maar ik raak hier gewoon echt enorm excited van. Niet alleen zijn de paskamers bij Kate Spade ontzettend trendy, ze zijn ook nog eens ontzéttend groot.

Kate Spade Regent street Londen

Kate Spade Large lane bag in Toasted wheat

Bij binnenkomst had ik dus al een Kate Spade Large lane bag te pakken, in de eerste instantie in de kleur ‘Morning glory’, oftewel lila. Helemaal prachtig, maar natuurlijk niet zo tijdloos, en wanneer je zo’n bedrag aan een tas uitgeeft, wil je er natuurlijk wel leuk een paar jaar mee rond kunnen lopen. Na de Morning glory heb ik dus de Toasted wheat erbij gepakt. Exact hetzelfde model, maar dan in oudroze. En dan moet je dus keuzes gaan maken. A) Ga ik deze tas überhaupt kopen en B) welke kléúr gaat het worden?

Shoppen bij Kate Spade

De verkoopster die me hielp, Jehan, had wel door dat ik al hélemaal gevallen was voor de tas an sich, maar dat ik nog niet toe was aan het maken van de keus. Wat ze heel leuk, en ontzéttend slim deed, was mijn eerste keus bij zichzelf omhangen. Ik zei haar dat ik wat rond wilde lopen en ik vroeg uiteraard of ik foto’s mocht maken van de winkel. Dat mocht natuurlijk wel.

Kate Spade Regent street Londen

Fijn geholpen bij Kate Spade Regent street Londen

Achter in de winkel kregen we, super fancy, een drankje aangeboden van Jehan. Ik bedoel, wanneer kreeg jij voor het laatst een San Pellegrino aangeboden toen je met je armen vol de paskamers bij H&M binnenging? Dat bedoel ik. Echter tot op de dag dag van vandaag weet ik niet eens meer waar ik dat drankje überhaupt geláten heb. Ik liep maar verrukt en ‘ooh’ en ‘aah’ roepend door die winkel.

En déze tas nam ik mee bij Kate Spade Regent street Londen

Dít is hem dus uiteindelijk geworden. De Kate Spade Large lane bag in de kleur Toasted wheat. De tas is 24 bij 20 bij 10 cm. groot. Hij is volledig van leer gemaakt en heeft een gold plated naamplaatje aan de voorkant. De binnenzijde heeft exact hetzelfde patroon als de wanden in de winkel; verticaal zwart -wit gestreept. Het lange hengsel kan er ook afgehaald worden, waardoor je hem echt als handtas kunt dragen. De Kate Spade Large lane bag is verder nog verkrijgbaar in de kleuren Black, Island waters (pastelblauw), tile blue (petrolblauw), Morning glory (lila), Prickly pear (rood) en tot slot in de Black multi (zwart met exotische print van bloemen en vogels). Hij heeft £ 250 gekost, wat omgerekend neerkomt op € 305,71.

Wat is jouw favoriete tassenmerk?

© ByChristiana tekst & fotografie. All rights reserved.

6 Comments

 1. Beauty_By_Bibi says:

  Wauw supermooi! Past echt bij je. En de kleur vind ik ook erg luxe! Veel plezier ervan xx

 2. Wat een geweldige winkel! De kleding, de schoenen en oh my die tassen!! En wat een mooie tas heb je gescoord! Staat je heel goed!

 3. chucky1012 says:

  Wauw…..
  Wat een pretty bag 😍👌
  Prachtige shop.
  Goede service.

  Xoxo

 4. Oh wauw wat een beauty! Heel veel draag plezier met je prachtige nieuwe tas. Het kopen alleen al moet al een hele beleving zijn geweest, wat een winkel! <3

 5. Wow! Wat is die mooi! Goede keuze qua kleur. En mooie foto’s van de winkel. Ik denk dat het een beetje voelde als toen ik bij Jimmy Choo in NYC rondliep 😄. Alleen is Kate Spade wel wat stijlvoller.

 6. Yeh Chris, wat heb jij genoten ;). Geweldig om te lezen! Liefs Ing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.