Flowers all over. 

Lianne tio luxury parelsnoer

Kleuren en bloemen

Als we het over fashion hebben, zijn er twee die dingen die mijn hart blij maken; kleuren en bloemen. En als je juist dié twee dingen dan in één outfit kunt combineren, dan is het natuurlijk al snel goed. In deze outfit heb ik een kleurrijke Noa Noa jurk gecombineerd met een koningsblauwe tas van Magrì, een prachtig Italiaans merk dat je hier ook al voorbij zag komen. Ik vind het echt verrassend leuk hoe mooi zo’n chique kleur staat bij het lieflijke pastelkleurige printje van de jurk. Maar de echte statement van de outfit is natuurlijk de meer dan schitterende parelketting van Lianne Tio Luxury, met Tahiti parels, zuidzee parels en Ming parels in klassieke pastelkleuren.

Magri tas Lady Clare Lianne Tio Luxury

Liu Jo Zonnebril via Lianne Tio Luxury

Noa Noa jurk

Jurk Noa Noa | Riem Noa Noa | Tas Magrì | Schoenen Jimmy Choo | Zonnebril Liu Jo | Parelketting met Tahiti parels, zuidzee parels en Ming parels van Lianne Tio Luxury | Oorbellen Hulchi Belluni

© ByChristiana, tekst. Erica Budding, fotografie. Knipoog hairstyling & visagie, haar en make-up. All rights reserved. In samenwerking met Lianne Tio Luxury Rotterdam en Hilton Rotterdam.

7 Comments

  1. Mooie tas en die kleur is ook prachtig. Klassiek en tijdloos! Die ketting vind ik ook een eye-catcher, leuk idee om hem niet als een lange ketting te dragen maar juist zo rond je hals, heel mooi!

  2. Wat sta je weer prachtig op de foto’s! Je outfit vind ik ook weer geweldig. De jurk staat je beeldschoon en die tas, vind ik super mooi. Zelf houd ik het vaak bij veilig zwart qua tassen, maar een felle kleur zou ik ook eens willen proberen. Dankzij jou zie ik dat dat heel goed kan.

  3. WAUW!! Hele mooie foto’s!!

  4. Elke keer als ik jou zie, gestyled etc… dan moet er toch binnenkort een castingbureau langskomen voor een mooie rol in een Agatha Christy’s achtige rol… (of hoe heet die vrouw?).

  5. Waauw wat zie je er toch altijd prachtig uit!!

  6. Natascha - Beautyopinie says:

    fancy lady! Staat je heel mooi!

  7. Zo mooi weer! Deze foto’s en jouw outfit/haar eigenlijk alles zouden zo in een tijdschrift kunnen staan x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.